Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία για την Μύκονo

Με αρκετά προβλήματα προχωράει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Μύκονο (13:00).

Με αρκετά προβλήματα προχωράει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Μύκονο (13:00).

Οι κυανέρυθροι, που προέρχονται από την εκτός έδρας ηττα από την Ρόδο, έχουν στρέψει πλέον υο ενδιαφέρον τους στο ματς που έρχεται στη Νέα Σμύρνη, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Η ήττα όμως από την Ρόδο και το σκληρό παιχνίδι των "ελαφιών" (το οποίο έμεινε ατιμώρητο) πρόσθεσε προβλήματα στον Νίκο Κούστα, καθώς ο Σωτήρης Πίσπας αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο είναι πολύ πιθανό να του στερήσει την συμμετοχή στον αγώνα με την Μύκονο. 

Ο Έλληνας επιθετικός έχει υποστεί διάστρεμμα και θεωρείται αμφίβολο το αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής.

Απο εκεί και πέρα ο Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος επίσης ταλαιπωρειται απο τραυματισμό, αναμένεται να είναι στην αποστολή, ωστόσο ακόμα δεν εχει ξεκαθαρίσει για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Να σημειωθεί πως εκτός έχουν τεθεί δεδομένα οι τραυματίες Ξυγκόρος, Διονέλλης και ο τιμωρημένος Καλύβας, ενω Γκότοβος, Ζούλιας και Λίμα -αν και ειχαν κ αυτοί κάποια προβληματάκια από το ματς της Ρόδου- αναμένεται να δώσουν κανονικά το "παρών".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια