Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιoς: Το Σάββατο γεμίζουμε το σπίτι μας!

Το προσεχές Σάββατο (17/12) ο Ιστορικός υποδέχεται τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν από τον κόσμο να δώσει...

Το προσεχές Σάββατο (17/12) ο Ιστορικός υποδέχεται τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν από τον κόσμο να δώσει βροντερό "παρών".

Διαβάστε την σχετική επίσημη ενημέρωση του Πανιωνίου για τα εισιτήρια του αγώνα:

"Το Σάββατο γεμίζουμε το σπίτι μας!
Το Σάββατο 17/12 και ώρα 15:00 θα έχουμε τη χαρά να σας υποδεχτούμε για τελευταία φορά για το 2022 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για επίσημη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη!
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από το Panionios official Store και τις ώρες λειτουργίας που ήδη ισχύουν (καθημερινές από τις 17:00 έως τις 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 έως τις 16:00).
Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 13:00 έως και τις 15:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρες 4 και 7: 10€
Θύρες 5-6: 15€
Θυρα 3: 5€ (διάθεση μόνο την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Αγ. Ανδρέα).
Δωρεάν είσοδο σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές σχολείων και στους αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στην θύρα 7 του σταδίου μας, ενώ για όσους έχουν μαζί τους συνοδό το εισιτήριο θα υπάρχει στην είσοδο της θύρας 7 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 5€.
Τα ΑΜΕΑ θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο από την είσοδο δίπλα ακριβώς από την θύρα 4 και θα τοποθετηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ! ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια