Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ανικανότητά να φέρουν εις πέρας το παραμικρό γεγoνός!»

Ανακοίνωση σχετικά με την ανεκδιήγητη απόφαση της ΕΟΚ να μην υπάρχει φίλαθλος κόσμος στο πρόσφατο Final-4 του Κυπέλλου Μπάσκετ εξέδωσαν οι Π...

Ανακοίνωση σχετικά με την ανεκδιήγητη απόφαση της ΕΟΚ να μην υπάρχει φίλαθλος κόσμος στο πρόσφατο Final-4 του Κυπέλλου Μπάσκετ εξέδωσαν οι Πάνθηρες. 

Επισης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και την μη είσοδό τους στις εξέδρες...

Διαβαστε αναλυτικά:

"Στο άκουσμα και στην είδηση πως ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον ηρακλή, για τον ημιτελικό της νέας διοργάνωσης της Ε.Ο.Κ., η πρώτη μας σκέψη ήταν πως πέρα από τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα μπάσκετ μέσα στο παρκέ, θα δίναμε και εμείς τη δική μας, οπαδική «μάχη» στις εξέδρες του γηπέδου του Χολαργού, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, επειδή δεν είμαστε χτεσινοί και γνωρίζουμε καλά, σε τι σάπια χώρα ζούμε και τα σαθρά συστήματά της, δεν μας προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση η απόφαση της απαγόρευσης παρουσίας οπαδών και των δυο ομάδων, με δικαιολογία, την παρουσία παιδιών της Unicef, αλλά και των ακαδημιών των συλλόγων, πράξη που εφόσον ίσχυε, θα χαιρετιζόταν και από εμάς.

Έτσι, κάναμε πίσω και δεν διεκδικήσαμε την είσοδό μας στο γήπεδο, σεβόμενοι τα παραπάνω. Αλλά, για ακόμα μια φορά σε αυτό τον τόπο την «πλήρωσαν» οι οπαδοί, γιατί όπως διαπίστωσαν άπαντες, το γήπεδο ήταν εντελώς άδειο, ενώ υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για φιλοξενία των οπαδών των δυο ομάδων και για τα παιδάκια που τόσο ήθελε η Ε.Ο.Κ, αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν στο Χολαργό.

Η μεγάλη νίκη της ομάδας μας και η παρουσία της στον τελικό του ΟΑΚΑ, των 18.000 θέσεων, μας έκανε να πιστέψουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και θα επιτρεπόταν η είσοδός μας στο γήπεδο, σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως η αντίπαλος ομάδα στον τελικό, δεν θα «κατέβαζε» οπαδούς, παρά μόνο κάποια ελάχιστα παιδιά από της ακαδημίες της, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους, για τη δημιουργία μιας πολύ όμορφης ατμόσφαιρας, με κόσμο στο γήπεδο.

Φυσικά και σε αυτό πέσαμε έξω, με την Ε.Ο.Κ. να μην δίνει την έγκρισή της, για την παρουσία οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου 17/12, πάρθηκε η απόφαση να βρεθεί στο Μαρούσι ένα μέρος του Panthers Club και να προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο, αφού είχε ξεκινήσει το παιχνίδι, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στις εισόδους του κλειστού, την ώρα που πιστεύαμε πως θα υπήρχαν τα χιλιάδες παιδάκια της Unicef και των ακαδημιών των ομάδων, κίνηση που τόσο διαφήμισε παντού η Ε.Ο.Κ.

Όπως συμβαίνει πάντα στη χώρα αυτή, στην εικόνα μας να πλησιάζουμε, έκλεισαν αμέσως τις θύρες, αντιμετωπιστήκαμε λες και δεν ήμασταν άνθρωποι, ενώ προφανώς και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας να μας εξηγήσει τους λόγους της απόφασης τους, για την απαγόρευση να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας στο ΟΑΚΑ, δίνοντας συνέχεια φυσικά στον παραλογισμό που συναντήσαμε και πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το θέμα των άδειων γηπέδων, σε μια γιορτή του μπάσκετ (όπως εσείς την χαρακτηρίσατε), έθιξε και ο μεγάλος Φάνης Χριστοδούλου, βγάζοντας στη σέντρα, όλόυς εσάς τους άχρηστους καρεκλοκένταυρους, που απλά δείχνετε κάθε μέρα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως αποτελεί απλά διεκπεραιωτικά όργανα, ενός σάπιο οργανισμού, με την Ε.Ο.Κ την Πολιτεία αλλά και στην αστυνομία να δείχνουν για πολλοστή φορά την πλήρη ανικανότητά τους, να φέρουν εις πέρας το παραμικρό γεγονός, από την πιο ασήμαντη έως τη σπουδαιότερη διοργάνωση.

ΥΓ Απόψε στις 21:00 συνέλευση στο χώρο του Συνδέσμου, με θέμα τους αγώνες τις Τετάρτης

Απαραίτητη η παρουσία όλων."

Δεν υπάρχουν σχόλια