Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Φάνης που τα είπε έξω από τα δόντια και η... πόρτα στoυς Πάνθηρες!

Χωρίς αμφιβολία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ιδανικό για τον Πανιώνιο

Χωρίς αμφιβολία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ιδανικό για τον Πανιώνιο, με τα φώτα βέβαια να παίρνει κυρίως η ομάδα μπάσκετ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνικών Κατηγοριών. 

Δεν θα σταθώ, όμως, στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτά τα έχετε ήδη διαβάσει αναλυτικά στα panionianea.gr, θα σταθώ στα όσα είπε ή καλύτερα προσπάθησε να πει ο τεράστιος Φάνης Χριστοδούλου.

Ο μεγάλος... μπέμπης του ελληνικού μπάσκετ, προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του νικηφόρου τελικού του Πανιωνίου απέναντι στην ΦΕΑ και δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

«Το κακό είναι ότι στο γήπεδο δεν είδα κόσμο. Το μπάσκετ είναι θέαμα. Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια επιτυχία και ο κόσμος δεν ήταν εδώ… Το μπάσκετ είναι ο κόσμος». Αυτά ξεκίνησε να λέει ο Φάνης, αναφερόμενος φυσικά στην ακατανόητη απόφαση της ΕΟΚ να γίνει το Final-4 και ο τελικός χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όμως ο Βαγγέλης Ιωάννου φαίνεται πως... θίχτηκε από τα όσα άκουγε και αποφάσισε άκομψα να τον διακόψει!

Μάλιστα ο Φάνης έκανε αναφορά και στον παράγοντα διαιτησία, η οποία δεν αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο όπως θα του άξιζε, όμως και πάλι ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης του πήρε το λόγο, μη αφήνοντας να ολοκληρώσει!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του τελικού, περίπου 70 Πάνθηρες πάρα τις αδικαιολόγητες απαγορεύσεις έκαναν τα χιλιόμετρα απο τη Νέα Σμύρνη και βρέθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ, θέλοντας να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση, όμως άνθρωποι της ΕΟΚ τους έκοψαν τον δρόμο και δεν τους επέτρεψαν να μπουν στο γήπεδο. 

Έτσι, δυστυχώς, παρακολούθησε όλη η Ελλάδα έναν τελικό, σε μια ακατάλληλη ώτα (3 το μεσημέρι) και χωρίς παρουσια φιλάθλων. 

Ο Πανιώνιος επέστρεψε, όμως κάποιοι φαίνεται πως δεν χαίρονται...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια