Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kαι όμως δεν κέρδισε...

Ξεκίνημα με το... αριστερό για τον Πανιώνιο που κατάφερε να μην κερδίσει στο Κρανίδι και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Ερμιονίδα.


Ξεκίνημα με το... αριστερό για τον Πανιώνιο που κατάφερε να μην κερδίσει στο Κρανίδι και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Ερμιονίδα.

Η ομάδα του Κούστα δημιούργησε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, έχασε πέναλτι, έχασε τετ α τετ, έχασε τα... άχαστα και τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει!

Aπόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας Πονηρός, ο οποίος έπιασε το πέναλτι του Γροντή και ότι ευκαιρία δημιούργησε ο Πανιώνιος!

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, από το ξεκίνημα έως το φινάλε του αγώνα δημιούργησαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες, με αυτή του χαμένου πεναλτι του Γροντή στο 24' να είναι η μεγαλύτερη όλων!

Μαλιστα για πολύ μεγαλο διάστημα η Ερμιονίδα έπαιζε με λιγότερο παίκτη, λόγω αποβολής του Νέτο στην φάση της ανατροπής του πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι με 10 παίκτες τελείωσε το ματς και ο Πανιώνιος λόγω αποβολής του Διονέλλη.

Tο φιλμ του αγώνα

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 8ο λεπτό, όταν ο Καλύβας σούταρε, ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια και ο Μίχος ολοκλήρωσε, απομακρύνοντας την μπάλα. Στο 12ο λεπτό ο Πανιώνιος «άγγιξε» το γκολ, όταν μετά από σέντρα του Στούπη ο Πίσπας έκανε προβολή, αναγκάζοντας τον Πονηρό να πέσει με αυτοθυσία και να διώξει πάνω από τη γραμμή! Στο 21ο λεπτό ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας έκανε τραγικό λάθος, ο Πίσπας έγινε κάτοχος της μπάλας και λίγο πριν σουτάρει από το ύψος της περιοχής, δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα με το σώμα από τον Νέτο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη της Ερμιονίδας! Ο Γροντής, ωστόσο, νικήθηκε από τον Πονηρό, που έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε το πέναλτι. Στο 36ο λεπτό ο Γκότοβος πήγε να κρεμάσει τον Πονηρό από το κέντρο του γηπέδου, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από την εστία, στην τελευταία πολύ καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ν. Κούστας έριξε στο ματς τον Γεωργούση, ο οποίος έμελλε να μετατραπεί στον έτερο μοιραίο των κυανέρυθρων, μετά τον Γροντή. Στο 47ο λεπτό σπατάλησε απίστευτο τετ α τετ με τον Πονηρό, ενώ στο 51ο λεπτό ο Γκότοβος σωτήρια απομάκρυνε σε σουτ του Τσόφλιου. Στο 67ο λεπτό ο Καρδάμης έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από τον Πίσπα και στο δεύτερο δοκάρι ο Γεωργούσης πλάσαρε στη δεξιά γωνία, για να πεταχθεί ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και να αποτρέψει βέβαιη παραβίαση. Στο 70ο λεπτό, σε σουτ του Πίσπα από καλή θέση, έδιωξε πάλι ο Πονηρός, ενώ στο 78' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε μετά από αποβολή του Διονέλλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 


Στο 79ο λεπτό ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε σε επικίνδυνο φάουλ του Μηλιώτη και στο 86ο λεπτό ο Γεωργούσης απέναντι από τον Πονηρό δεν μπόρεσε να τον νικήσει ξανά! Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από καλή θέση μετά από πάσα του Πίσπα και έστειλε την μπάλα άουτ. Η ΑΕ Ερμιονίδας λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη, όταν στο 90ο λεπτό ο Τζιέρης βρέθηκε σε επίκαιρο σημαίο, όμως δεν έπιασε την κεφαλιά όπως ήθελε, με συνέπεια η μπάλα να περάσει άουτ. Το τελευταίο, τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπεκιάρη βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν ισόπαλες χωρίς γκολ.


Διαιτητές: Μπεκιάρης, Θεοδωροπουλος-Κλεπετσάνης (Κορινθου)


ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Τζιέρης, Μίχος, Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσα, Τριμπόνιας (73' Βιρβίλης), Κάλα, Κεϊτά (61' Λαντίκας)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου (70' Τσιμπόκας),  Γροντής, Στούπης, Ρεντζής (83' Κουφουδάκης), Τσίπρας (46' Γεωργούσης), Πίσπας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια