Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kαμπερίδης: «Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε συνθήκη»

O προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου, Κυριάκος Καμπερίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νίκη του Ιστορικού επί του Αίαντα μ...

O προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου, Κυριάκος Καμπερίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νίκη του Ιστορικού επί του Αίαντα με 3- 0 σετ. Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να δοκιμάσει ένα ελληνικό σχήμα, το οποίο όπως είπε τον άφησε ικανοποιημένο.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Σήμερα επιλέξαμε να παίξουμε με ένα ελληνικό σχήμα και να δοκιμάσουμε το πόσο ετοιμοπόλεμες είναι και οι Ελληνίδες αθλήτριες. Νομίζω πως παίξαμε καλά, είχαμε ρυθμό. Μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά μας δίνει την πεποίθηση ότι η ομάδα έχει βάθος και μπορούμε στο μεγάλο πρωτάθλημα που έχουμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε συνθήκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αίαντα, Γιάννης Βαγγέλης δήλωσε: «Παίζαμε με μία ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, ενώ εμείς παίζουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Δυστυχώς μπήκαμε πολύ νωθρά. Στο δεύτερο και τρίτο σετ κάναμε κάποιες αλλαγές και παίξαμε λίγο καλύτερα. Ειδικά στο τρίτο μπορέσαμε να αντισταθούμε γιατί πιέσαμε στο σερβίς, αλλά φτάσαμε έως ένα σημείο. Από εδώ και πέρα έχουμε ρεπό, μετά έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Κόρινθο, εκεί όπου θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια