Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα και πάσης Eλλάδoς!

Το τετραήμερο 13-16 Οκτωβρίου ζήσαμε μαγικές στιγμές. Στιγμές που αντικατοπτρίζουν την έννοια που λέγεται Πανιώνιος!

Το τετραήμερο 13-16 Οκτωβρίου ζήσαμε μαγικές στιγμές. Στιγμές που αντικατοπτρίζουν την έννοια που λέγεται Πανιώνιος!

  • Ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη κλήθηκαν να φιλοξενήσουν τον Δ' Όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Πόλο, του Champions League. 
  • Άπαντες εμφανίστηκαν όχι απλά έτοιμοι, αλλά κάτι παραπάνω από συνεπείς στο μεγάλο αυτό ραντεβού και την πρόκληση που είχε να περνάει με επιτυχία ο Σύλλογος!
  • Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, όλες οι ομάδες που συμμετείχαν έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για την διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και γενικότερα για τις συνθήκες "δουλειάς" που βρήκαν στη Νέα Σμύρνη.
  • Βέβαια, οι αντίπαλοι του Πανιωνίου, ένας προς έναν, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ακόμα... παραμιλάνε από την ατμόσφαιρα που βίωσαν στο κολυμβητήριο. Ο κόσμος του Ιστορικού γέμισε το κλειστό, δεν σταμάτησε να τραγουδά, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα, κάτι που "μάγεψε" Έλληνες και ξένους! Άλλωστε το να βλέπεις ομάδες να έχουν χάσει και να παραμένουν στο Κολυμβητήριο για να φωτογραφισουν και να τραβήξουν βίντεο την κυανέρυθρη εξέδρα δεν είναι και κάτι τόσο συνηθισμένο!
  • Με το τέλος, της διοργάνωσης το ευρωπαϊκό Πόλο έχει μείνει με το... στόμα ανοιχτό από τις εντυπωσιακές εικόνες της Νέας Σμύρνης, με τον Πανιώνιο και τον κόσμο του να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση για το Ελληνικό Πόλο, αλλά και γενικότερα για τον Ελληνικό αθλητισμό. 
  • Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό απ'ολα, είναι χωρίς αμφισβήτηση η παρουσία του Πανιωνίου εντός πισίνας, με τους παίκτες του Κώστα Δήμου να εμφανίζονται σαν έτοιμοι από καιρό και να πετυχαίνουν την πολύ μεγάλη πρόκριση για την νοκ άουτ φαση του Champions League. 
  • Ο Ιστορικός στα δύο πρώτα παιχνίδια επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του απέναντι στους αντιπάλους του και όπως περίμεναν οι περισσότεροι "έπαιξε" την πρόκριση απέναντι στην Μλάντοστ. Μία πολύ μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό Πόλο. Σε ένα ματς "θρίλερ", λοιπόν, οι κυανέρυθροι έδειξαν πιο έτοιμοι από τους Κροάτες, έβγαλαν πείσμα, πάθος και χαρακτήρα στην πισίνα και στο τέλος πανηγύρισαν με τους φιλάθλους τους την μεγάλη επιτυχία. 
  • Αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος και αυτές οι στιγμές που ζήσαμε αντικατοπτρίζουν πέρα για πέρα την έννοια που λέγεται Πανιώνιος!
  • Αξίζουν πραγματικά άπειρα συγχαρητήρια στον Ηλία Μπουζαλά. Στον αρχιτέκτονα αυτής της ομαδάρας που μας προσφέρει ανεκτίμητες χαρές! Αυτό το χαμόγελο που είδαμε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του panionianea.gr και η αποθέωση από τον κόσμο, μετά την μεγάλη πρόκριση, ηταν η καλύτερη επιβράβευση των κόπων του! 
  • "Και δεν θα αλλάξουμε, παραμιλάμεεε!"

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια