Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: «Λευκή» ισοπαλία με Ιωνικό

Στο 0-0 έμεινε η Κ17 του Ιστορικού με τον Ιωνικό.

Στο 0-0 έμεινε η Κ17 του Ιστορικού με τον Ιωνικό.

Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια της μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νικηφόρο αποτέλεσμα την πρώτη της εμφάνιση στο στάδιο της Ν. Σμύρνης. 

Υποδεχόμενη εκείνη του Ιωνικού για την 4η αγωνιστική στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League 1, έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), ύστερα από ένα ενηντάλεπτο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ. 

Η σπουδαιότερη από αυτές καταγράφηκε στο 28ο λεπτό, όταν ο Γεωργαλάκης επιχείρησε την παράλληλη σέντρα και ο Τσολάκος, εξ επαφής και προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος οι προσπάθειες του Γιαλίδη στο 54' και του Κορτέση στο 68' βρήκαν σε ετοιμότητα τον Πρίντεζη, με τον Πανιώνιο να φτάνει κοντά στο γκολ στο 73', όταν ο Τερζής δεν μπόρεσε, όντας απέναντι στον Χαμηλοθώρη, να πιάσει την κεφαλιά στη σέντρα που έβγαλε ο Βογιατζής. 

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι του Θ. Κιούπκιολη πίεσαν για το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε. 

Διαιτητές: Λαθύρης, Πετρίδης-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Πρίντεζης, Βλαχάκης, Γιαουπάι (80' Γούμενος), Γάλαρης, Στολάι, Καραούλης (62' λ.τρ. Τσούμας), Βογιατζής (80' Παπαγεωργίου), Οθωναίος, Θωμάκος, Αρχανιωτάκης (46' Οικονόμος), Λααρούσι (56' Τερζής)

Στον πάγκο βρίσκονταν και οι Καλόσακας, Καλύβης, Θεοχαρόπουλος, Ανδρίτσος. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Κανελλόπουλος): Χαμηλοθώρης, Γκόλφης, Αντωνάκος, Απαλοδήμας, Βερσάκης, Αθανασιάδης, Κορτέσης (74' Κοπανίδης), Γιαλίδης, Τσολάκος (53' λ.τρ. Λεγκίσι), Αυλωνίτης (74' Λεκάι), Γεωργαλάκης (87' Μαριάκης). 

Στον πάγκο βρίσκονταν και οι Σιώκος, Βαρούτσος, Νικόπουλος, Τρικκαίος, Βοζίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια