Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eκανε το «δύo στα δύο» ο Ιστορικός με Βεργίνη... οδηγό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Πεύκη ο Ιστορικός

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Πεύκη ο Ιστορικός που στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε... γκάζι και επικράτησε έυκολα με 88-75.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής βρήκαν δυσκολίες μόνο για ένα ημίχρονο από τον αντίπαλο τους, με το δεύτερο 20λεπτο να τους ανήκει ολοκληρωτικά.

Η διαφορά μάλιστα έφτασε και στο +25 για τον Πανιώνιο, όμως στα τελευταία δύο λεπτά υπήρξε χαλάρωση, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μαζέψοτν το σκορ σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" γέμισε από τον κόσμο του Ιστορικού και στο φινάλε το αγώνα ομάδα και φίλαθλοι πανηγύρισαν όλοι μαζί την δεύτερη νίκη της ομάδας σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μικρό προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει διαφορά ασφαλείας.

Η Πεύκη ήταν κοντά στο σκορ και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το ισόπαλο 37-37.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Περικλή Ταυρόπουλου έδειξαν το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόσωπο, πραγματοποίησαν ολοκληρωτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας να απογειώσουν την υπέρ τους διαφορά στο 69-49!

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος, με τους κυανέρυθρους να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα από τον αντίπαλο τους. 

Οι κυανέρυθροι αν και είχαν φτάσει την διαφορά ακόμα και στο +25, στο τέλος χαλάρωσαν αρκετά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ρίξουν τον μαζέψουν το σκορ. Τελικό σκορ το 88-75.

Πρώτος σκόρερ και πρωταγωνιστής για τον Ιστορικό ο Δημήτρης Βεργίνης με 25 πόντους.

Δεκάλεπτα: 19-17, 37-37, 69-49, 88-75

Πανιώνιος ΓΣΣ (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 4, Κολσούζογλου, Λάζαρης 7, Παπαδιονυσίου Ε. 4 (1) , Παπαδιονυσίου Γ. 11 (2), Αντωνάκης , Σαχπατζίδης 12, Μάντζαρης 8 (2) , Σταθόπουλος 2, Χάλαρης 10 (1), Βεργίνης 25 (3), Τσουγκαράκης 5

Α.Ο.Πεύκης ( Κτιστάκης): Τσιότρας 8, Τσακίρης 18 (2) , Παπανικολόπουλος 8 (1), Μακρυγιάννης 2, Σκόνδρας 4, Μπακέας 6 (2), Λέζος 4, Βούρτσης 6 (2), Τσούπρος, Μουάτσος, Ψαρόπουλος 19(3), Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια