Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΝΙΩΝAΡΑ! Νίκησε (και) την Μλάντοστ και προκρίθηκε!

Πανιωνάρα-όνειρο!

Πανιωνάρα-όνειρο! Νίκη πρόκριση για την ομαδάρα του Κώστα Δήμου με 7-6 επί της Μλάντοστ, στο καυτό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης!

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν το απόλυτο των νικών, τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ανεξαρτήτου αποτελέσματος με την Μπρέσια πήραν την πρόκριση για την νοκ άουτ φαση του Champions League!

Ντελίριο ενθουσιασμού στο τέλος του αγώνα, με τους Πάνθηρες να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα!

Το παιχνίδι

Στο πρωτο οκτάλεπτο ο Πανιωνιος επαιξε εξαιρετική άμυνα, δεχόμενος μόνο ένα τέρμα, όμως επιθετικά δεν κατάφερε να σκοράρει, σημαδεύοντας τρεις φορές το δοκάρι!

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Κώστα Δήμου εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική στην επίθεση, σκόραρε τέσσερα τέρματα, δέχτηκε τρία και έτσι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 4-4.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τρίτο οκταλεπτο, με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να σκοράρει δύο γκολ, η Μλάντοστ ένα και οι κυανέρυθροι μπροστά στο σκορ με ένα τέρμα (6-5).

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα ως το τέλος, ακατάλληλο για καρδιακους ! Ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα με 7-6. Τελικά αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! 

Ο Ιστορικός νίκησε και πήρε την πρόκριση στην νοκ άουτ φαση του Champions League, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα του ομίλου με την Μπρέσια. 

Οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχάιλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπνιάκ, Γκλούχαϊτς, Γιέλατσα 3, Ανταϊσβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίγιτς, Χέρσεγκ, Φάμπρις, Σουνάρα.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία)



Δεν υπάρχουν σχόλια