Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: Ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα

Δεν ανταμείφθηκε με θετικό αποτέλεσμα η πολύ καλή εμφάνιση που είχε ο Πανιώνιος στην Τρίπολη

Δεν ανταμείφθηκε με θετικό αποτέλεσμα η πολύ καλή εμφάνιση που είχε ο Πανιώνιος στην Τρίπολη, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα για την 5η αγωνιστική της α' φάσης του Πρωταθλήματος της Super League K17. 

Η ομάδα ηττήθηκε με 2-0, σε ένα παιχνίδι ωστόσο που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ορθόδοξη ανάπτυξη και καλές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει υψηλό βαθμό και στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια να πάρει τον δρόμο της επιστροφής χωρίς συγκομιδή. 

Όσον αφορά στα γκολ της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Κακούλη σε εκτέλεση κόρνερ (1-0), ενώ στο 72' ο Τηλαβερίδης έγραψε με πλασέ το τελικό 2-0. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης για τη φιλοξενία τους. 

Διαιτητές: Μπόζνος, Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Αρχοντακάκης, Τηλαβερίδης, Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Κακούλης, Καλά (56' Ντύρμα), Ανδρεάδης, Δάγλας (56' Στράγκας), Αγγελάκης (76' Κόλλιας), Γεωργόπουλος (56' Κουτσούνης), Τζαμαλής (63' Κωνσταντόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Πρίντεζης, Βλαχάκης, Γιαουπάι, Ανδρίτσος (63' Γάλαρης), Στολάι (81' Θεοχαρόπουλος), Οικονόμος, Τερζής (72' Παπαγεωργίου), Τσούμας, Θωμάκος, Οθωναίος (72' Λαύκας), Βογιατζής (63' Γούμενος).

Δεν υπάρχουν σχόλια