Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ15: Υπέροχη εμφάνιση και νίκη με... τεσσάρα κόντρα στον Απόλλωνα

Ωραία μπάλα και «τρίποντο» συνδύασε η ομάδα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ωραία μπάλα και «τρίποντο» συνδύασε η ομάδα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League K15. 

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν στο σκορ, τα παιδιά του Κ. Κάφαλη είχαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με ηρεμία στο παιχνίδι τους έφτασαν στην ανατροπή. 

Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της Ραφήνας προηγήθηκαν με μακρινή λόμπα του Πάντου (0-1), όμως η αντίδραση ήρθε άμεσα με δύο γκολ του Σακκά (1-1), στο 15' με κεφαλιά και στο 25' με το... σώμα (2-1). Στο 54' ο Παπαδόπουλος έγραψε το 3-1 με σουτ και στο 70' ο Μούζος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους κυανέρυθρους, που είδαν και δύο προσπάθειες να σταματούν στα δοκάρια. 

Διαιτητές: Μαράνος, Μημίδης-Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Κάφαλης): Δούκας, Επαγγελής, Κωνσταντακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαμβούκος, Παγουλάτος (75' Σιαράμπαλης), Σακκάς, Γεωργιάδης (55' Μέτσος), Μούζος (65' Μάρκου), Μουταφίδης (65' Γάσπαρης), Παπαδόπουλος (55' Καρακασίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σωτήρης Μπούγλας): Ντε Ολιβέιρα, Ακάσης, Παπαδημητρίου, Δημογιάννης, Καλλιανιώτης, Καζνέτσκι, Τόλιας, Πάντος, Βρακάς, Νομικός, Δημητράτζος. 

Αγωνίστηκαν και οι Παπαϊωάννου, Καμπόλης, Μαστορακάκης, Κάχρης, Μάκαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια