Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμητικές βραβεύσεις και φόρος τιμής στην ιστορία (photos)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα σε φιλική αναμέτρηση με συμβολικό χαρα...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα σε φιλική αναμέτρηση με συμβολικό χαρακτήρα.

Οι δύο ιστορικές ομάδες κράτησαν άσβεστη την φλόγα της προσφυγιάς. Οι κυανέρυθροι πριν την έναρξη του αγώνα απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Απόλλωνα, με τον Παντελή Τσιλαλίδη να την παραδίδει στον πρόεδρο της κυανόλευκης ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. 

Ο Πανιώνιος έδωσε τιμητική πλακέτα και στον νυν Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Ηλία Μπέριο, ο οποίος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει τιμήσει τις φανέλες και των δύο προσφυγικών ομάδων. 

Από εκεί και πέρα, στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν βραβεύσεις στους Παλαιμάχους των δύο ομάδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Πανιωνίου παρέδωσε κάρτες διαρκείας στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και τους μετέφερε πως φέτος τους περιμένουν όλους κοντά στον σύλλογο! 

Ο Ιστορικός Πανιώνιος, λοιπόν, απέτισε φόρο τιμής στην ιστορία, στην μάνα Σμύρνη και φυσικά αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο με το αδελφό σωματείο του Απόλλωνα!





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια