Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα από τον Aπόλλωνα!

Την φιλική ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα γνώρισε ο Πανιώνιος, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Την φιλική ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα γνώρισε ο Πανιώνιος, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Ο φιλικός αγώνας είχε και χαρακτήρα μνήμης, καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν βραβεύσεις από τον Πανιώνιο προς την ομάδα του Απόλλωνα, αλλά και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Το παιχνίδι

Στα περισσότερα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλωνα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έλεγχε τον ρυθμό και κατάφερε να σκοράρει στο 11' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες.

Οι κυανέρυθροι μετά το μισό του 45λεπτού ανέβασαν την απόδοση του, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων τους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιστορικός μπήκε πολύ δυναμικά, πίεσε την άμυνα του Απόλλωνα, ανέβασε την πίεση του, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν για δεύτερη φορά, όταν στο 77' ο Ερέρα έκανε πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και με ασιστ πάρε-βάλε στον Σίνιεβιτς, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ ήταν 0-2, με τον Νίκο Κούστα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας):Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης (81' Μερτύρης), Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου (72' Μαρινάκης), Στούπης (81' Κουβαράς), Γροντής (65' Παπαδάκης), Ρεντζής (65' Μούντριχας), Τσίπρας (81' Τσιμπόκας), Πίσπας (36' Γεωργούσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκρέγκα (64' Κινάλης), Κοροβέσης (75' Ντόνε), Φατιόν (90' Θεοχάρης), Ντομίνγκες (90' Κάμπας), Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Παπαγεωργίου (90' Ράιτ), Σίνιεβιτς (90' Πατάπης), Μωραΐτης (55' Κρητικός), Χαλίμι (64' Ερέρα), Λούι (64 Λούσινγκερ).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια