Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eίδαμε και αγώνα... Και τι αγώνα!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Όλοι έπεσαν στο... τρυπάκι να ασχοληθούν με όσα εξωαγωνιστικά έγιναν στο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή και (σχεδόν) κανείς δεν στάθηκε στο τι είδαμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Γιατί, ναι, είχαμε αγώνα, έστω και 57 λεπτών και εγώ προσωπικά θα σταθώ σε όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου. 

Πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και πραγματικά είναι κρίμα να περνάει στα... ψηλά η εξαιρετική εικόνα της ομάδας του Κούστα και να ασχολούμαστε με όλα τα εκτος ποδοσφαίρου που συνέβησαν.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, σε δεύτερο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 έδειξε πως όχι απλά μπορεί να κοιτάξει στα μάτια αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά είναι και πολύ καλύτερος απ' αυτούς!

Ναι, συμφωνώ, ήταν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και όχι επίσημο. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, η μία ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έπαιξε ποδόσφαιρο κατόχης, με αυτοματισμούς, με σωστό passing game, με ενέργεια, με τελικές και με γκολ. Και η άλλη ομάδα που θα παίξει μια κατηγορία παραπάνω, δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την κυανέρυθρη εστία, δεν κατάφερε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, δεν κατάφερε να σταθεί καλά ούτε αμυντικά απέναντι στους επιθετικούς του Πανιωνίου και το μόνο σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε πως τους δύο αντιπάλους τους χωρίζει μία κατηγορία. Το αντίθετο κιόλας!

Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο θετικότατο δείγμα γραφής του Ιστορικού κόντρα σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, αφού και κόντρα στην Κηφισιά, μία εβδομάδα πριν, είχαμε δει ουσιαστικά την ίδια εικόνα. Κάτι που μαρτυρά και το τελικό 3-0.

Ο Νίκος Κούστας έχει δημιουργήσει μια ομάδα καλοδουλεμένη, μία ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ξέρει τον τρόπο που πρέπει να αντιδράει στις συνθήκες που θα δημιουργηθούν, αφού και στο σκληρό και αντιαθλητικό κάποιες φορές παιχνίδι παικτών της Παναχαϊκής, οι κυανέρυθροι δεν έχασαν το μυαλό τους και συνέχισαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους. 

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή εικόνα και δυστυχώς δεν προλάβαμε να δούμε και εκείνους που θα έμπαιναν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. 

Επόμενη φιλική αναμέτρηση την προσεχή Κυριακή (11/9), ξανά στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στην δυνατή ομάδα της Καλλιθέας, η οποία και φέτος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Σούπερ Λιγκ 2.

ΥΓ: Είτε φιλικό, είτε επίσημο, πάντα κάποιοι έρχονται στη Νέα Σμύρνη με σκοπό (και) να προκαλέσουν. Το θέμα είναι η εξέδρα να μην "τσιμπάει". Τώρα, ότι έγινε, έγινε στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τα παθήματα ας γίνονται μαθήματα. Δεν θα σταθώ περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, γιατί πολύ απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο γεγονός να... τραβάει τα φώτα από την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Κουστα. 

Συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί, στηρίζουμε και προστετεύουμε την ομάδα! Τα καλύτερα είναι μπροστά...

Δεν υπάρχουν σχόλια