Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κανούμε αυτοκριτική, κλείνουμε την κακή παρένθεση, στήριξη για τον Πανιώνιο...»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με το φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή και όσα συνέβησαν.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με το φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή και όσα συνέβησαν.

Οι κυανέρυθροι, μεταξύ άλλων, αναφέρουν πως κλείνουν την "κακή παρένθεση που άνοιξε", καθώς "δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις".

Παράλληλα η διοίκηση του Ιστορικού ζητάει "εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Δεν ανήκουμε εδώ, δε θέλουμε ο Πανιώνιος μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις! 

Ανάμεσα σε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε είναι και συνθήκες σαν τις χθεσινές, στις οποίες θεωρούμε ότι προκαλούμαστε. Το μέγεθος και η ιστορία του Συλλόγου μάς υποχρεώνουν να δίνουμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά, όπως συνέβη χθες μέχρι το 52ο λεπτό, μακριά και έξω από συμπεριφορές που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει. 

Έχουμε το χρέος να πορευόμαστε με τη δική μας φιλοσοφία. Να δείξουμε σε όλους ότι ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο, εκεί που εδώ και 132 χρόνια κάνουμε τη διαφορά. Ζητάμε εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση, όπως και συμμετοχή για να το κάνουμε με τον χαρακτήρα που μας αρμόζει. 

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις. Κλείνουμε σήμερα κιόλας την κακή παρένθεση που άνοιξε, κάνουμε αυτοκριτική, ηρεμούμε και αποφασισμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε. 

100 χρόνια μετά την πρώτη αναγέννηση του Ιστορικού, ελάτε να δημιουργήσουμε ακόμη μία, με τρόπο τέτοιο που θα κάνουμε τα παιδιά μας να μας εξασφαλίσουν τα επόμενα 100…"

Δεν υπάρχουν σχόλια