Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: Ήττα στο φινάλε από Αστέρα Τρίπολης (1-2)

Μία καλή εμφάνιση, που όμως δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (11/9) η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου.

Μία καλή εμφάνιση, που όμως δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (11/9) η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League, η ομάδα του Θ. Κιούπκιολη υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Ιλίου τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1, σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν αρκετά καλή παρουσία, δικαιούνταν κάτι από το βαθμολογικό μέρος, ωστόσο είδαν το παιχνίδι να χάνεται στα σημεία.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 14ο λεπτό χάρη σε υπέροχη, γυριστή κεφαλιά του Αρχανιωτάκη έπειτα από θαυμάσια σέντρα του Γιαουπάι (1-0). Μάλιστα, έξι λεπτά μετά (20') είχαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους σε κοντινές προσπάθειες του σκόρερ και του Γεωργαράκου στην ίδια φάση.

Στο 45ο λεπτό ο Ρουμπιές απείλησε με κοντινό διαγώνιο σουτ που έστειλε την μπάλα άουτ, με τον Αστέρα να καταφέρνει να φτάσει στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 67ο λεπτό ο Ανδρεάδης ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό πλασέ και στο 88' ο Ρουμπιές με όμορφη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χάρη στο οποίο οι Αρκάδες πήραν τον... δρόμο της επιστροφής με τους βαθμούς της νίκης.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Λαθύρη, όπως και των συνεργατών του, Καρακελέ και Δαφερέρα, άπαντες Συνδέσμου Πειραιά.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούκπιολης): Πρίντεζης, Βλαχάκης, Γιαουπάι, Στολάι, Ανδρίτσος, Καραούλης, Γεωργαράκος (58' Παυλόπουλος), Λαύκας, Αρχανιωτάκης (86' Θεοχαρόπουλος), Τοποβίτη (58' Γούμενος), Βογιατζής (72' Τσούμας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Αρχοντακάκης, Αγγέλου, Ρουμπιές, Τσιουγγάρης, Νικολόπουλος, Ντύρμα, Ανδρεάδης, Στράγκας (58' Δάγλας), Αγγελάκης, Γεωργόπουλος (58' Κακούλης), Τζαμαλής (82' Κόλλιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια