Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλο 0-0 στην Καισαριανή!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις αρκετές δυνατές μονομαχίες ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις αρκετές δυνατές μονομαχίες ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Καισαριανής είχε ως κύριο σκοπό να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη, καθώς στις δύο ευκαιρίες που είχε στον αγώνα σήμαδεψε τα δοκάρια των κυανερυθρων!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο και με την ζέστη να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είδαμε ποιοτικό παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν πολύ να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχοντας ως κύριο στόχο να μην δεχτούν κάποιο τέρμα, πρόσεχαν την άμυνα τους και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν.

Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρος άνηκε στον Πανιώνιο. Στο 32' μετά από φάουλ του Γροντή, ο Γκότοβος έκανε την κεφαλιά, όμως ο Ζέλο με το κεφάλι έδιωξε την μπά πριν αυτή περάσει εντός εστίας.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε η "επανάληψη". Στο 55' Ο Μπρέγκου έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μούντριχα, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μιχελής.

Στην επόμενη φάση ήταν η σειρά του Γκότοβου να απειλήσει, με την προβολή που έκανε να μην ανησυχεί τον Μιχελή.

Στο 58' οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά από το να σκοράρουν, όταν το δυνατό σουτ του Σαπαλίδη μέσα απο την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Ιστορικό. Ο Πίσπας έπαιξε ωραία το "ένα-δύο" με τον Μούντριχα, ο πρώτος έκανε και το σουτ, όμως ξανά ο Μιχελής είπε εντυπωσιακά "όχι".

Στο 90' ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας λίγο έλειψε να βρει δίχτυα, όταν μετά από κόρνερ οι γηπεδούχοι έκαναν την κεφαλιά με τον Μαραγκουδάκη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Τελικό σκορ το 0-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Παχατούρας (46' Αντωνόπουλος), Διονέλλης, Καρδάμης, Ζούλιας, Γκότοβος, Μπρέγκου, Στούπης (76' Παπαδάκης), Γροντής (59' Καλύβας), Ρεντζής (46' Μούντριχας), Πίσπας, Γεωργούσης (46' Τσίπρας).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κωτσοβός): Μιχελής, Σμυρνάκης (60' Κωνσταντινιδης), Εσλερ (75' Βουτυρας), Κουτσογκιλας Ε., Κουτσογκιλας Π., Μαραγκουδάκης, Σαμιος, Κωτσοβος (85' Τσιγαριδας), Σαπαλιδης (85' Κακος), Ραχιμ, Ζελο (75' Ταβαρες).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια