Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλίψη στην Πανιώνια οικογένεια: «Έφυγε» ο Κρητικός Πάνθηρας Νικόλας Tακάκης

Ένας μάγκας Κρητικός, ένας γνήσιος Πάνθηρας, δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. 

Ένας μάγκας Κρητικός, ένας γνήσιος Πάνθηρας, δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. 

Ο Νικόλας Τακάκης, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Κρήτης αλλά η καρδιά του ήταν απόλυτα κυανέρυθρη και "χτύπαγε" στη Νέα Σμύρνη, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Τα panionianea.gr εύχονται στην οικογένεια του και ειδικότερα στον πατέρα του, Λευτέρη, θερμά συλλυπητήρια, καλή δύναμη και κουράγιο. Όλη η Πανιώνια οικογένεια είναι δίπλα τους.

Νικόλα έφυγες νωρίς..  Καλό παράδεισο να έχεις Πάνθηρα και "στα ουράνια συνέχισε να φωνάζεις Πανί όλε...".

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανιωνίου: 

"Πέρσι που η ομάδα μας κλήθηκε να αγωνιστεί σε έναν όμιλο με ομάδες από την Κρήτη, δεν υπήρχε γήπεδο που να ήμασταν «μόνοι». Οι φίλαθλοι μας από την Κρήτη, βρέθηκαν σε όλα τα γήπεδα του νησιού, για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ με τα τραγούδια τους να μας κάνουν να αισθανόμαστε πως κάθε αγώνα παίζαμε στη Νέα Σμύρνη. Ανάμεσα τους και ο Νικόλας Τακάκης, ο οποίος δεν έχασε κανένα αγώνα. Δυστυχώς σήμερα, ενημερωθήκαμε πως «έφυγε» από τη ζωή, σε νεαρή ηλικία, μια είδηση που μας γέμισε στεναχώρια και θλίψη. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους ανθρώπους του. Φέτος οφείλουμε να πετύχουμε την άνοδο και για τον Νικόλα και για όλους τους Πάνθηρες στα ουράνια…"

Δεν υπάρχουν σχόλια