Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίστη, στήριξη, ελπίδα...

Γράφει ο Κυανέρυθρος...

Γράφει ο Κυανέρυθρος...

Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας σαν Πανιώνιος αναμένεται γεμάτη, γ@μ@τη και απαιτητική. 

Αρχικά θα είναι γεμάτη επειδή ο Σύλλογος έχει υποχρεώσεις σε όλα του τα τμήματα και με πολλές, πολλές αγωνιστικές. Γ@μ@τη επειδή μετά από δύο χρόνια Κορονοϊού επιστρέφουμε μαζικά σε όλα τα γήπεδα από την πρώτη ημέρα των αγώνων (κανόνισε Κούλη...). Και απαιτητική γιατί σχεδόν όλα τα τμήματα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους (βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πόλο) και προφανώς οι απαιτήσεις φέτος είναι αυξημένες!

Ο Σύλλογος προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα. Η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά του Ορφέα, αλλά και γενικότερα από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, είναι εξαιρετική, είναι δύσκολη, αλλά φέρνει αποτελέσματα.

Από την μεριά μας και όλοι εμείς, ο κόσμος του Πανιωνίου, πρέπει να φέτος να στηρίξουμε περισσότερο. Να μεγαλώσουμε την πίστη μας στον Πανιώνιο, να γίνουμε πιο ενεργοί και να δώσουμε ώθηση και ελπίδα για ένα καλύτερο κυανέρυθρο αύριο. 

Ο καθένας όπως και όσο μπορεί. Με εγγραφή στον Ερασιτέχνη, με ένα διαρκείας ή με ένα απλό εισιτήριο στους αγώνες.

Με τον Πανιώνιο κόσμο στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή, με ενεργό ρόλο, ο Ιστορικός γίνεται πιο δυνατός και πιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια