Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Αντωνάκη, παλεύει για Σαχπατζίδη, δικός του και o Σ. Παπαδιονυσίου

Ο μπασκετικός Πανιώνιος συνεχίζει να κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο μεταγραφικό "παζάρι" με σκοπό να ενισχύσει με τον καλύ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος συνεχίζει να κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο μεταγραφικό "παζάρι" με σκοπό να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του.

Όπως ήδη διαβάσατε στα panionianea.gr, ο 26χρονος γκαρντ Γιώργος Παπαδιονυσίου έχει δώσει οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους του Ιστορικού, ενώ παίκτες του Πανιωνίου έχουν γίνει ήδη οι Βεργίνης, Σκάνδαλος, Σταθόπουλος, Μάντζαρης, Χάλαρης και Τζουγκαράκης (για τον τελευταίο απομένει η τυπική ανακοίνωση).

Οι κυανέρυθροι, όμως δεν πατούν... φρένο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει στην επίτευξη μίας ακόμη πολύ σημαντικής συμφωνίας. Ο λόγος για τον Τάσο Αντωνάκη!

Ο 30χρονος (2.07μ.) φόρφουορντ την περασμένη σεζόν ήταν βασικότατο στέλεχος στην εξαιρετική χρονιά που έκανε ο Τρίτωνας στην Α2, όπου τελικά δεν πήρε την άνοδο για την Basket League στο τελευταίο ματς των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο προσεγγίζουν με αξιώσεις και τον Γιάννη Σαχπατζίδη. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη, με σημαντικότατες εμπειρίες και ικανότητες, που σίγουρα μόνο... απαρατήρητος δεν περνάει!

Είναι 29 ετών έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ιωνικό, Κόροιβο Αμαλιάδας και Ρέθυμνο, ενώ την περασμένη σεζόν άρχισε τη χρονιά στη Λάρισα, αλλά στη συνέχεια πήγε στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Οι κυανέρυθροι παλεύουν να τον κάνουν δικό τους και το κάνουν με ιδιαίτερες αξιώσεις.

Τέλος, παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείτα και ο Στάθης Παπαδιονυσίου, αδερφός του Γιώργου που ήδη έχουμε γράψει, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Μεσολόγγι με τον Χαρίλαο Τρικούπη και διαθέτει σημαντικές εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες.

Στον Πανιώνιο, λοιπόν, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία για τα δεδομένα της Β' Εθνικής χωρίς αμφιβολία θα έχει το καλύτερο ρόστερ. Βέβαια, όλα ξεκαθαρίζουν στο παρκέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια