Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικός τoυ και ο Παπαδιονυσίου!

Έχει πάρει μπροστά για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Έχει πάρει μπροστά για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι έως τώρα έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Βεργίνη, Σκάνδαλου, Σταθόπουλου, Μάνζαρη και Χάλαρη, ενώ παίκτης του Ιστορικού θεωρείται και ο Τζουγκαράκης ο οποίος θα ανακοινωθεί και επίσημα άμεσα από τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι του τμήματος έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με έναν ακόμη ικανό παίκτη, για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδιονυσίου, τον 26χρονο αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Την περασμένη σεζόν ξεχώρισε  με τις εμφανίσεις του στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ εχει παίξει και σε Κόιροιβο, Πανελευσινιακό, Δάφνη Δαφνίου (ανέβηκε Α2), Ψυχικό, Μεσολόγγι, Περιστέρι, Εθνικό, Φιλαθλητικό και Δούκα.

Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν να "τρέχουν" τον σχεδιασμό και την ενίσχυση της ομάδας, ώστε ο coach Περικλής Ταυρόπουλος να έχει στα χέρια του ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο θα είναι ικανό να επαναφέρει τον Πανιώνιο στις υψηλές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται! 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια