Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα η Βίκυ Παπαδοπούλoυ

Σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Βίκυς Παπαδοπούλου.

Σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Βίκυς Παπαδοπούλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη αθλήτρια Παπαδοπούλου Βίκυ!

Η 20χρονη αθλήτρια έχει ύψος 182 και αγωνίζεται στην θέση της Ακραίας, ήταν μόνιμο στέλεχος των αναπτυξιακών  εθνικών ομάδων   (παγκορασιδων, κορασίδων και νεανίδων)!
Η ταλαντούχα αθλήτρια παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Α1 με τον Ηρακλή Κηφισιάς και το Μαρκόπουλο ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν βασικό μέλος της ομάδας του ΖΑΟΝ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της preleague!
Ξεκίνησε το βόλεϊ στην ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ και έχει αγωνιστεί εκτός του Ηρακλή Κηφισιάς του Μαρκόπουλο και του ΖΑΟΝ για μια σεζόν στον Ηλυσιακό!

Η Παπαδοπούλου δήλωσε στο Panionios.gr :   Χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος στην ομάδα του Πανιωνίου αυτή την σεζόν και ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη τους.
Προβλέπεται μια δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν στην Preleague φέτος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε βήμα βήμα τον στόχο μας! Εύχομαι μια καλή σεζόν και κυρίως χωρίς τραυματισμούς!

Η ως τώρα ομάδα της σεζόν 2022-2023 όπως έχει διαμορφωθεί:

Προπονητής: Κυριάκος Καμπερίδης

Μαρσέλλα Σαίνι Πάσα
Καρέλια Ιωάννα Κεντρική
Φωτεινού Άννα Κεντρική
Βασιλαντωνάκη Σοφία Διαγώνια
Γεωργία Λιόλιου Ακραία
Ζένια Ρούση-Τσίμα Ακραία
Παπαδοπούλου Βίκυ Ακραία
Γεωργία Τζαγκαράκη Λίμπερο
Εβίτα Λεωνίδου Λίμπερο

Δεν υπάρχουν σχόλια