Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμένει στα κυανέρυθρα (και) η Σοφία Βασιλαντωνάκη (photo)

Και η Σοφία Βασιλαντωνάκη θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον Ιστορικό.

Και η Σοφία Βασιλαντωνάκη θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον Ιστορικό. Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου ανακοίνωση την παραμονή της 23χρονης αθλήτριας, η οποία αποτελεί την τέταρτη ανανέωση στο ρόστερ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις της παίκτριας:

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Βασιλαντωνάκη!

Η 23χρονη διαγώνιος  με ύψος 1.87  αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ιστορικού στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της preleague.

Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, Νίκη Αμαρουσίου,  Florida International University, USA, Νέοι Βύρωνος ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ένωση Βύρωνα !

Η Σοφία δήλωσε στο Panionios.gr:  Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για δεύτερη χρονιά στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτή την χρόνια και έτοιμη να δουλέψω μαζί με τις συμπαίκτριες μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Με την στήριξη των οπαδών μας, σκληρή δουλειά και καλές αθλήτριες με όρεξη και πάθος για νίκη, δεν μπορώ παρά να πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά!

Ως τώρα έχουν ανανεώσει στην ομάδα:
Μαρσέλλα Σαίνι Πάσα
Καρέλια Ιωάννα Κεντρική
Φωτεινού Άννα Κεντρική"


Δεν υπάρχουν σχόλια