Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηττήθηκε στο... γκoλ και τώρα Νέα Σμύρνη!

Μέτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας με 16-15 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μέτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας με 16-15 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι η σειρά των μικρών Τελικών ήρθε στο "1-1". Πλέον ο νικητής και η ομάδα που θα κατακτήσει οριστικά την 3η θέση θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σειράς, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26/05, 20:30), στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα, βρέθηκε με πολλά γκολ πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε και αντέδρασε, έφερε το ματς στα ίσια (14-14), όμως δεν είχε ψύχραιμο μυαλό στις καθοριστικές φάσεις του αγώνα και έτσι ηττήθηκε. 

Πάντως για μία ακόμα φορά η ομάδα κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ με 11-7 δεν τα παράτησε, πάλεψε ως το φινάλε και απέδειξε την ψυχή πάνθηρα που έχει!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε δυναμικό "παρών". Οι Πάνθηρες βρέθηκαν στην έδρα του Απόλλωνα και με τις φωνές τους βοήθησαν σημαντικά τους παίκτες του Ιστορικού.

Την Πέμπτη λοιπόν στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα κριθεί η τρίτη θέση, η οποία θυμίζουμε χαρίζει ενα μετάλλιο και οδηγεί στο Τσάμπιονς Λικ. Η τέταρτη θέση οδηγεί στο Euro Cup.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 16-15

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 3-7, 3-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νικόλας Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 6, Τσολακούδης 2, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τουρκομένης. Κότσκαρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ 3, Μπραΐμης 2, Μαυράκης, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 5, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής

Δεν υπάρχουν σχόλια