Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Άμεσα να ξεκινήσει ο διάλογος για τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματoς»

Για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης.

Για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Η χθεσινή νίκη της ομάδας μας στην τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, δυστυχώς δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στα play-off της κατηγορίας.

Είναι μία εξέλιξη που σε όλους μας αφήνει τεράστια πικρία και στεναχώρια καθώς η προσπάθεια ποδοσφαιριστών, τεχνικών, οπαδών και όλων που στήριξαν και έτρεξαν για την ομάδα μας στην κατηγορία ήταν τεράστια και μόνο αξιέπαινη. Προσπάθεια καθαρή και τίμια.

Είναι ταυτόχρονα και μία εξέλιξη που μας προβληματίζει βαθύτατα, καθώς είναι καθολική η παραδοχή ότι ο Ιστορικός Πανιώνιος και μπορεί και πρέπει να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα πρωταθλητισμού και οφείλει να επιστρέψει εκεί που όλοι πιστεύουμε ότι ανήκει.

Ο προβληματισμός αυτός, για όλους όσους αγαπάμε και πονάμε στην καθημερινότητά μας τον Πανιώνιο, και που ταυτόχρονα νιώθουμε την βαριά ευθύνη της ιστορικής αποστολής του Συλλόγου, μας κινητοποιεί ώστε άμεσα να ξεκινήσει ο διάλογος για τον συντονισμό και σχεδιασμό των επόμενων βημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μαζί με την Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη μας, με ηρεμία και συνέπεια θα σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, με γνώμονα την διοικητική συνέχεια και την αγωνιστική και λειτουργική βελτίωση της ομάδας μας. Ασφαλώς η πόρτα μας ήταν και παραμένει ανοικτή σε όσους και όσες ουσιαστικά και πρακτικά θέλουν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι σε καμία δυσκολία και απογοήτευση.

Σκύβουμε το κεφάλι μόνο από σεβασμό και δέος στην ιστορία του Πανιωνίου και όσων προηγήθηκαν και πάσχισαν για να γίνουμε και να παραμένουμε και εμείς κοινωνοί της σπουδαιότερης Ιδέας του ελληνικού αθλητισμού."

1 σχόλιο

  1. Ερώτηση.
    Αν δεν αυτοκτονούσαμε σε κάποια παιχνίδια, προκρινόμασταν στα play-off και πέρναμε το εισιτήριο για την SL2, ποιό ήταν το πλάνο? Γιατί αν θυμάμαι καλά και πέρυσι πήραμε το εισιτήριο αλλά δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε λόγω των χρεών και έλλειψης κεφαλαίων και επενδυτή. Φετός ποιό ήταν το σχέδιο? Γιατί ούτε νομίζω κα΄τι να έχει αλλάψει στην οικοωομική μας κατάσταση αλλά και ούτε επενδυτής έχει βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή