Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με μοναδικό στόχo τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό

Τον Ηλυσιακό στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17/04, 17:00) ο Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Μπάσκετ Ανδ...

Τον Ηλυσιακό στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17/04, 17:00) ο Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και οι κυανέρυθροι καλούνται να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό, ώστε να "ανασάνει" βαθμολογικά και να μην μπλέξει περισσότερο στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Ιστορικός, μετά από 22 αγώνες που έχει δώσει (εκκρεμεί το εξ' αναβολής ματς με τον ΟΦΗ), μετράει 31 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως έχει ανάγκη νίκες, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή.

Μάλιστα και οι Πάνθηρες έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του εν λόγου αγώνα. Αναφέρουν σχετικά: "Κυριακή 17:00. Κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας». Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την παρουσία μας στο πέταλο. Πάνθηρες Δυνατοί, Πανιώνιος Ισχυρός!".

Δείτε την βαθμολογία και την αγωνιστική:




Δεν υπάρχουν σχόλια