Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύτιμη νίκη για τον Ιστορικό!

Πολύτιμη νίκη με 74-68 επι του Ηλυσιακού πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. 

Πολύτιμη νίκη με 74-68 επι του Ηλυσιακού πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. 

Οι κυανέρυθροι αν και αγχώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, τελικά κατάφεραν και έφτασαν στην πολύ σημαντική επικράτηση.

Οι παίκτες του Ιστορικού είχαν σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, μάλιστα στα μέσα της τρίτης περιόδου εκτόξευσαν την υπέρ τους διαφορά, έχοντας διψήφιο προβάδισμα, όμως στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν "τούμπα" το ματς.

Τελικά, στα δύο τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος έκανε λιγότερα λάθη, με τους Λάζαρη και Κυρίτση βρήκε τους πόντους που χρειάστηκε και έτσι πήρε την πολύτιμη νίκη.

Πάντως, το "διπλό του Άρη Νίκαιας επί του ΟΦΗ περιπλέκει τα πράγματα, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει να ελέγχει την μοίρα του, αρκεί ουσιαστικά να πάρει μία ακόμα νίκη έως το φινάλε, ώστε να κλείσει η υπόθεση παραμονή.

Πανιώνιος-Ηλυσιακός 74-68

Διαιτητές: Ζιώγας-Κιουλάφας-Μαυρέλης

Δεκάλεπτα: 22-16, 35-31, 63-52, 74-68

Πανιώνιος (Παντελάκης): Μπένος 2, Κολσούζογλου, Λάζαρης 18 (4), Μπελίτσης 16 (2), Σκαρμούτσος, Κυρίτσης 31, Ρουμελιώτης 3 (1), Λυκογιάννης Θ., Σκουλούδης 7, Λιαράκος, Βασιλακάκης, Μίχαλος 2.


Ηλυσιακός (Καυκής): Γραμματίκας 6 (2), Ιορδάνογλου 13 (3), Φώτσης 8, Μπινιάκου 6 (2), Καλδής 14, Μακρής, Βούρτσης, Καραστάθης, Υμερι 2, Κεφάλας 11 (3), Στασινόπουλος 8, Κοσσάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια