Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανηγύρισε και καθάρισε...

Πολύτιμη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 69-64 του ΟΦΗ στο "καυτό" Βαρίκας, σε εξ' αναβο...

Πολύτιμη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 69-64 του ΟΦΗ στο "καυτό" Βαρίκας, σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.

Οι κυανέρυθροι αν και βρεθήκαν μπροστά στο σκορ ακόμα και με 15 πόντους, ένα blackout στην τελευταία περίοδο έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ισοφάρισαν σε 64-64.

Τελικά, το καθαρό μυαλό επέστρεψε στους παίκτες του Ιστορικού, ήρθαν οι απαραίτητοι πόντοι και η επικράτηση σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε... θρίλερ στο φινάλε.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, ο Πανιώνιος είχε συνεχώς το προβάδισμα, όμως ο ΟΦΗ ακολουθούσε από κοντά.

Το σκορ στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν 29-25 υπέρ του Ιστορικού. 

Βέβαια, δεν έλειψαν στιγμές έντασης από την κυανέρυθρη εξέδρα, σε κάποιες χωρίς λόγο προκλήσεις ανθρώπων του πάγκου του ΟΦΗ, αλλά και σε κάποια... φαλτσοσφυρίγματα της διαιτητικής τριάδας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα, ανέβασε την διαφορά ακόμα και στο +15, όμως στην τελευταία περίοδο ο ΟΦΗ αντέδρασε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και έφερε το ματς στα ίσια (64-64.

Καπου εκει ομως οι κυανέρυθροι πηραν ξανα τς ηνια του αγώνα, καθαρισε το μυαλό τους, πέτυχαν τους ποντους που επρεπε και εφτασαν στη νικη .

Το φιναλε βρήκε ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μια νίκη που ισοδυναμεί και με παραμονή. 

Ο Αλέξης Κυρίτσης είχε 29 πόντους με 2 τρίποντα για τον Ιστορικό, ενώ ο Κώστας Αγαπιάδης 21 πόντους με 4 τρίποντα για τον ΟΦΗ.

Πανιώνιος-ΟΦΗ 69-64

Διαιτητές: Κανελλόπουλος-Μακρόπουλος-Λογοθέτης (Ζώης)

Δεκάλεπτα: 19-12, 29-25, 51-39, 69-64

Πανιώνιος (Παντελάκης): Μπένος 3, Κολσούσογλου, Λάζαρης 9 (1), Μπελίτσης 12 (2), Κυρίτσης 29 (2), Ρουμελιώτης 2, Λυκογιάννης 3, Σκουλούδης 2, Λιαράκος 4, Μίχαλος 5(1)

ΟΦΗ (Ράλλης – Καρλάφτης Μ): Λιανός11 (2), Μποχωρίδης, Μητρόπαπας 2, Καρλάφτης, Τσερκιτζόγλου 4, Μηλαθιανάκης 6, Αγαπιάδης 21 (4), Πρωτογεράκης 11, Πάλλης, Θεοδωρίδης 6 (1) , Καμπάκας 3 (1)



Δεν υπάρχουν σχόλια