Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

28 χρόνια μετά... «Οταν τα φώτα σβησουν, θα μεινουν οι φωνές...»

Ένα άρθρο από τον Γιώργο Νάθενα με αφορμή την κυανέρυθρη επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου του 1998.

Ένα άρθρο από τον Γιώργο Νάθενα με αφορμή την κυανέρυθρη επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου του 1998.

Αναλυτικά:

28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

"Οταν τα φώτα σβησουν, θα μεινουν οι φωνές..."

Αυτοι οι 10500 οπαδοι του Πανιωνιου που πανηγυρισαν εξαλλα το γκολ του Ναλιτζη ΜΕΣΑ στο Σταδιο Καραισκακη, ειναι η μαγιά και ο στοχος που πρεπει να ανακτησουμε. Καποιοι μπορει να "εφυγαν" στο μεταξυ, αλλα καποιοι αρκετά περισσοτεροι μπορουν να γεννηθουν και να παρουν τη θεση τους, εαν η ομαδα δωσει το κινητρο και "το παρει αλλοιως"

Αυτη η τεραστια επιτυχια μας, οπως και η αναλογη του 1979, ας ειναι οδηγος μας για το μελλον. Η εφοδος για την επιστροφη της ποδοσφαιρικης μας ομαδας στην ελίτ του ελληνικου ποδοσφαιρου, πρεπει να ειναι γενικη και νικηφορα. Και κανεις απο τον εναπομειναντα ενεργο σκληρο οπαδικο πυρηνα, δεν πρεπει να λειψει, μεχρι να πλαισιωθουμε και απο ολους αυτους που δικαιολογημενα πικραθηκαν και απομακρυνθηκαν με οσα συνεβησαν τα τελευταια χρονια.

Να ευχαριστησουμε μεσα απο την καρδια μας τον Δημητρη Ναλιτζη, τον Γιαννη Καμιτση, τον Αντωνη Σαπουντζή, τον Τακη Φυσσα, τον Λάκη Βοκολο, τον Αποστολο Μαντζιο, τον Φωτο Στρακοσια, τον Δημητρη Μπουγά και τα αλλα παιδια, που υπο την καθοδήγηση του πιστού Πανιωνιου στρατιωτη Χρηστου Εμβολιαδη, μας χαρισαν την τελευταια πολυ μεγαλη χαρά και πηγη υπερηφανειας της οπαδικης μας ζωης, μεχρι την επομενη....

Η ιστορια του Πανιωνιου μας καλει να επανελθουμε σε αυτο το επιπεδο και να ειμαστε ξανα σε θεση να ξαναζησουμε τετοιες χαρές.

Γιατί ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια