Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea.gr TV: Live σχολιασμός στο Νεάπολη - Πανιώνιος

Δύο στροφές πριν το φινάλε της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος την Κυριακή (27/03) αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νεάπολη

Δύο στροφές πριν το φινάλε της Γ' Εθνικής ο Πανιώνιος την Κυριακή (27/03) αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νεάπολη, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Παράλληλα, το κυανέρυθρο μυαλό θα βρίσκεται και στον αγώνα του Πόρου με τον ΠΑΟ Ρουφ, όπου φυσικά άπαντες στη Νέα Σμύρνη περιμένουν από τους Κρητικούς να κόψουν βαθμούς από την αθηναϊκή ομάδα.

Τα panionianea.gr, με τους Γιώργο Καρμίρη & Παναγιώτη Κυπραίο, μέσω της WEB TV, θα κάνουν live σχολιασμό όλη την αναμέτρηση του Ιστορικού με τη Νεάπολη και παράλληλα θα ενημερώνουν τον φίλαθλο κόσμο για την εξέλιξη του αγώνα του Ρουφ με τον Πόρο.

Όλοι μαζί, λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, στις 15:45 (σέντρα του αγώνα στις 16:00), συντονιζόμαστε στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube, γινόμαστε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα και σχολιάζουμε όσα βλέπουμε στο παιχνίδι του Πανιωνίου, αλλά και όσα γίνονται στο ματς του Ρουφ και γενικότερα του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

** Το live streaming του panionianea.gr TV την Κυριακή (27/03) θα γίνει από το πολύ όμορφο και φιλόξενο μαγαζί "Darts Club Sports Cafe-Beer", το οποίο βρίσκεται στην Καλλίθεα (Αγησιλάου 9).

Δεν υπάρχουν σχόλια