Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κυανέρυθρη αποστολή στην Κρήτη - Συνάντηση με Aυγενάκη

Στην Κρήτη ο Ιστορικός!

Στην Κρήτη ο Ιστορικός!

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ιστορικού  για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Νεάπολη (27/03, 16:00).

Με το πέρας αυτής ο προπονητής Βαγγέλης Σταυρακόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, αναλυτικά:

Καπούταγλης, Κραβαρίτης, Παντίδος, Σπάρταλης, Αργυρίου, Λιούμης, Ζούλιας, Κοντοές, Γκίνο, Γροντής, Πίσπας, Μενσά, Κράσι, Διονέλλης, Σταμάτης, Μίχος, Ξυγκόρος, Μούντριχας, Μπρέγκου και Δρίτσας. 

Η κυανέρυθρη αποστολή από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην Κρήτη και φυσικά στόχος είναι μόνο το "διπλό".

Συνάντηση με Αυγενάκη 

Η ενημέρωση του Πανιωνίου για την συνάντηση με Αυγενάκη στην Κρήτη.

Αναλυτικά:

Την χαρά να συναντήσει τον Υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. 

Ο υφυπουργός είχε έναν εξαιρετικό διάλογο με τους ανθρώπους της ΟΜΑΔΑΣ μας, κατά το οποίο ήταν απόλυτα ενημερωμένος για όλα όσα συμβαίνουν στην κατηγορία μας εκφράζοντας μας πως θα παρθούν δραστικά μέτρα ώστε να υπάρξει ένα ισόνομο φινάλε στο πρωτάθλημα, γεγονός για το οποίο υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων. 

Τον ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνου του και για την παραγωγική συζήτηση που βοηθάει στην πρόοδο του ποδόσφαιρο μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια