Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα panionianea.gr στην Κρήτη για το Άγιος Νικόλαος - Πανιώνιος

Την Κυριακή (13/02) ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άγιο Νικόλαο στο σημαντικότερο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνι...

Την Κυριακή (13/02) ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άγιο Νικόλαο στο σημαντικότερο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και τα panionianea.gr θα είναι εκεί! 

Στην Κρήτη για τον αγώνα του Ιστορικού με τον Άγιο Νικόλαο θα βρεθούν τα panionianea.gr. Ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος θα κάνουν το ταξίδι στο νησί για να σας μεταφέρουν τα πάντα από την σημαντική αναμέτρηση του Πανιωνίου.

Μέσω της Web TV του panionianea.gr θα σας μεταφέρουμε Live το Pre και το Post Game του παιχνιδιού, ενώ θα μεταδώσουμε με ραδιοφωνικό τρόπο (πάλι μέσω της Web TV) ζωντανά όλη την αναμέτρηση, λεπτό προς λεπτό, μεταφέροντας σας κάθε στιγμή του 90λεπτου.

Την Κυριακή (13/12), λοιπόν, συντονιζόμαστε στα panionianea.gr και την Web TV της ιστοσελίδας μας, για να παρακολουθήσουμε τα πάντα γύρω από τον κρίσιμο αγώνα του Πανιωνίου με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

1 σχόλιο

  1. Γερα ρε Πανιωνμαρα !!!Παμε για το διπλο να τελειωνουμε το μαρτυριο!!!Σακης Μπραχαμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή