Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα με δoκιμές

Την φιλική ήττα με 1-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας γνώρισε ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Την φιλική ήττα με 1-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας γνώρισε ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, με τους Μενσά και Κράσι να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Ο δεύτερος, βέβαια, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε την υπέροχη, όμως ο Αίαντας είχε την ουσία. 

Οι κυανέρυθροι δημιούργησαν καταστάσεις επιθετικά, με τον Μενσα να είναι ιδιαίτερα δραστήριος, με τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 30ο λεπτό με τον Μακρή, όταν και εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια του Πανιωνίου και το κακό διώξιμο του Καπούταγλη. 

Άτυχος στάθηκε ο Κράσι ο οποίος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα ένιωσε ενοχλήσεις μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε και ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος τον έκανε αλλαγή για παν ενδεχόμενο. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, καθώς έγιναν και πολλές αλλαγές, με τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης, Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου, Μενσά, Κράσι.

Έπαιξαν και οι: Γκίνο, Δρίτσας, Μίχος, Σταμάτης, Λάμψιας, Γκαλιάνι, Καραβίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια