Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε από τον Βόλο και «έκλεισε» oριστικά την δεύτερη θέση!

Ο Πανιώνιος επέτρεψε στις νίκες και επιβλήθηκε επί του ΟΥΚ Βόλου με 10-5 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας

Ο Πανιώνιος επέτρεψε στις νίκες και επιβλήθηκε επί του ΟΥΚ Βόλου με 10-5 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών. 

Έτσι η ομάδα του Κώστα Δήμου εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου της Α' φάσης (ό,τι κι αν γίνει στον αγώνα του που εκκρεμεί κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τον ΓΣ Περιστερίου).

Οι Βολιώτες το πάλεψαν και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου με 4-3. Στη συνέχεια, όμως, οι κυανέρυθροι (που δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Μοσκόφ) έκλεισαν την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και έκαναν την ανατροπή μέχρι το τελικό 5-10.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 1-4, 1-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γλούμης, Στεργίου Δ., Πετρόπουλος, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 3, Μαρινάγης Γ. 1, Βασιλούδης 1, Νάσιος, Χαλάμ, Μπομπός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 4, Αναγνώστου, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Σωτήρης Καλογήρου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δεν υπάρχουν σχόλια