Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη «απόδραση» από τον Ατσαλένιo!

Με γκολ-πέναλτι του Δημήτρη Γροντή στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος "δραπέτευσε" από την έδρα του Ατσαλένιου

Με γκολ-πέναλτι του Δημήτρη Γροντή στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος "δραπέτευσε" από την έδρα του Ατσαλένιου, παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη, για την 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι και στο 91' ευτύχησαν να βρουν το γκολ που τόσο πολύ ήθελαν, με εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Γροντή.

Μάλιστα, ο ΠΑΟ Ρουφ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Γιούχτα και έτσι ο Ιστορικός μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά από την πρώτη θέση και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Ρουφ για το "διπλό" κορυφής! 

Το παιχνίδι

Όλη η... δράση του πρώτου 45λεπτου ήταν στα τελευταία. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και κατάφερε να απειλήσει... μαζεμένα στα τελευταία 15 λεπτά.

Αρχικά, το καλό σουτ του Μπρέγκου πέρασε άουτ και εν συνεχεία το σουτ του Κράσι είχε την ίδια κατάληξη. 

Στο 45' ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία. Ο Αργυρίυ έκανε μία πολύ ωραία κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ατσαλένιου.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ επιθετικά στην "επανάληψη". Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος πέρασε τον Γροντή στην θέση του Καραβίδα και αυτό φάνηκε να δίνει επιθετική "πνοή" στην ομάδα.

Στο 51' ο Λιούμης λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως Γιαγκόζης και οι αμυντικοί του Ατσαλένιου κατάφεραν να διώξουν πριν περάσει την γραμμή η μπάλα.

Δύο λεπτά μετά ο Αργυρίου έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε πριν απειλήσει.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή, αλλά να μην βρίσκει εύκολα διαδρόμους. 

Στη συνέχεια πέρασαν στο ματς και οι Βλάχος, Μενσά, με σκοπό να δώσουν "φρεσκάδα" στην ομάδα.

Το ματς φαινόταν πως παει στην ισοπαλία, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή που έγινε στον Κοντοέ. Ο Γροντής το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε μία μεγάλη νίκη στον Ιστορικό.

Πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Ρουφ για το "διπλό" κορυφής! 


ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
: Γιαγκόζης, Μπολάκης, Κατσαρός, Λουμπάκης, Ρουμπάκης (83' Σένκα), Σκουλάς, Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Αννιτσάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καπούταγλης, Ξυγκόρος (65' Βλάχος), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Πίσπας (83' Δρίτσας), Καραβίδας (46' Γροντής), Λιούμης, Αργυρίου, Κράσι (65' Μενσά)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια