Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένα ματς που «καίει» και για τους δύo!

Ο Ιστορικός την προσεχή Κυριακή (27/02) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΟΑ (Ατσαλένιος)

Ο Ιστορικός την προσεχή Κυριακή (27/02) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΟΑ (Ατσαλένιος), σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες! 

Από την μία ο Πανιώνιος βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ και για να παραμείνει ζωντανός για την κορυφή θα πρέπει να φύγει με το "διπλό" από το Ηράκλειο, 

Από την άλλη ο Ατσαλένιος βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Αλμυρό και στο ματς με τους κυανέρυθρους έχει θέσει ως στόχο το "τρίποντο" ελπίδας για να πετύχει την παραμονή του. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή οι Κρητικοί πάλεψαν αλλά γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1, με το τελικό σκορ όμως να διαμορφώνεται από καταλογισμό πέναλτι για τον οποίο διαμαρτύρονται έντονα.

Στα... δικά μας τώρα, στον Πανιώνιο το κλίμα ειναι καλό, είναι ανεβασμένο μετά από τη νίκη επί του Αλμυρού και άπαντες πλέον έχουν συγκεντρωθεί στο δύσκολο και κομβικό παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΟΑ. 

Για το εν λόγω ματς δεν υπολογίζεται ο Διονέλλης ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ αντίθετα Παντίδος και Βλάχος συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στην αποστολή. Τέλος, ο Γκίνο αντιμετωπίζει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια