Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακαδημία Βόλεϊ Αγοριών: Κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!

Από το τμήμα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών του Πανιωνίου:

Από το τμήμα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών του Πανιωνίου:

Πριν από μερικά χρόνια μια ομάδα μικρών παιδιών στελέχωσε την ομάδα volley αγοριών του Πανιωνίου, μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας του τμήματος.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για τυπικούς λόγους, στην πορεία όμως συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν άρμοζε στην ιστορία του Πανιωνίου και προσπαθήσαμε να στήσουμε ένα τμήμα πρότυπο σε προπονητικό, οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο. Το μεγαλύτερο στοίχημα απ’ όλα όμως ήταν να κάνουμε τους αθλητές μας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα, να ασκήσουν το μυαλό και το σώμα τους και να δημιουργήσουν μια ομάδα με αξιοπρεπή παρουσία σε κάθε πρωτάθλημα που συμμετείχε. Πετύχαμε όλους τους στόχους μας!

Χθες, με τον αγώνα απέναντι στον Μίλωνα, η ομάδα εφήβων ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ταυτόχρονα κάποιοι από τους παίκτες μας ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς από τη νέα σεζόν δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτά. Κάποιοι απ’ αυτούς βρίσκονται μαζί μας από την πρώτη στιγμή και κάποιοι ενσωματώθηκαν αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, όλοι τους βοήθησαν το τμήμα και τον σύλλογο γενικότερα. Τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την προσφορά τους και ελπίζουμε να αξιοποιηθούν από την ανδρική ομάδα του συλλόγου, καθώς αυτή είναι η αποστολή των υποδομών σε ένα ομαδικό άθλημα.

Με το χθεσινό παιχνίδι, έκλεισε για κάποιους ένας κύκλος και άνοιξε ένας καινούριος. Μια καινούρια φουρνιά αθλητών είναι έτοιμη να στελεχώσει τη νέα ομάδα εφήβων και να την πάει ένα βήμα παραπέρα. Αυτή είναι άλλωστε η εξελικτική πορεία της ζωής!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βοήθησαν να στηθεί και να λειτουργήσει το τμήμα:

Τους προπονητές: Σωτήρη Τσέργα, Φωτεινή Πόγκα και Τάσο Τοζίδη, που δούλεψαν με τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια.

Τους αθλητές της ανδρικής ομάδας: Στέλιο Κουτσούρη και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που βοήθησαν προπονητικά την προσπάθεια αυτή.

Την Κατερίνα Οικονόμου και τον Νικήτα Χιωτίνη που συνέδραμαν έμπρακτα στην προσπάθεια, ενσωματώνοντας αθλητές μας στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Τους χορηγούς μας: QUESS, KATOL, ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗΣ, INNOVATIVE HEALTH SYSTEM, NSTV, PANIONIA IDEA, PANIONIOS OFFICIAL STORE.

Όλα τα Πανιώνια μέσα (Nstv, Panionia Idea, Πανιώνια Νέα και τον δημοσιογράφο Μάκη Διόγο) που πάντοτε μας βοηθούσαν στην προώθηση του τμήματος.

Τους γονείς των αθλητών που μας εμπιστεύτηκαν την μετάβαση των παιδιών τους από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.

Δεν λέμε αντίο, λέμε στο επανιδειν!

Δεν υπάρχουν σχόλια