Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταυρακόπουλος: «Το ζητούμενο είναι να νικάει η ομάδα, συγκλονιστικός ο κόσμος του Πανιωνίου» (video)

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανιωνίου με τη Νεάπολη (2-0) .

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανιωνίου με τη Νεάπολη (2-0).

Ο coach του Ιστορικού, αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης, μίλήσε αποκλειστικά στο live post game της Web TV του panionianea.gr.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου: 

"Θα σταθώ περισσότερο στην αγωνιστική απραξία που είχαμε. Μετά από έναν μήνα και παραπάνω παίξαμε ξανά. Δυστυχώς με τις γιορτές και τα κρούσματα που είχαμε παίξαμε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. Το ζητούμενο ήταν αν θα μπορέσουμε να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε να αμυνθεί μαζί, με μοναδικό σκοπό να μην δεχτεί γκολ και όχι να επιτεθεί. Υπήρχε ένα άγχος, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικνοποιημένος από την απόδοση τουλάχιστον του πρώτου ημιχρόνου. Με κάποιες διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί μην ξεχνάμε ήταν ανέτοιμος ο Γροντής είχε λίγες προπονήσεις, μπορέσαμε δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έστω και αργά πετύχαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς σε οποιαδήποτε απόδοση και αν έχεις και οποιαδήποτε απραξία και όποιος και να αγωνίζεται. Το ζητούμενο είναι να νικάει ο Πανώνιος για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ως το τέλος".

"Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τα άλλα παιχνίδια . Εμένα με ενδιαφέρει να νικάει ο Πανιώνιος, σκέφτομαι μόνο τον Πανιώνιο και αν εμείς παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς, τότε εμείς θα είμαστε και οι πρωταθλητές στο τέλος".

"Έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα έχουμε τρεις αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα. Ευελπιστώ να έχουμε έναν ή δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από αυτούς που ήδη έχουμε πάρει. Πρέπει να προστεθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις για να έχουμε παραπάνω ποιότητα στην ομάδα. Με τον Άρη Σούδας παίζουμε κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, σε ένα μικρό γήπεδο, με τον αντίπαλο να θέλει τους βαθμούς για την σωτηρία της. Το μυαλό είναι πως θα ξεκουραστούμε μέχρι την Τετάρτη, ελπίζω να είμαστε όλου με υγεία να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο ματς της Τετάρτης".

"Είχαμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τους τρεις παίκτες από όσους πήραμε. Ο Παντίδος έχει μία ενόχληση στην γάμπα, αύριο θα βγει η διάγνωση από το ιατρικό τιμ, ευελπιστώ ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι τον Γκαλίτσιο ίσως να τον έχουμε και στο ματς με την Τετάρτη, για τον Μενσά θα δούμε αν θα είναι έτοιμα τα χαρτιά του. Ο Πίσπας μετά τις 20 του μήνα υπολογίζεται".

"Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι συγκλονιστικός. Είναι ο κόσμος που΄εχει κρατήσει την ομάδα ζωντανή. Είναι αυτός ο κόσμος που πάρα την πίκρα και την στεναχώρια του ακόμα και σε αυτή την κατηγορία δεν σταματάει να την ενισχύει συνεχώς. Θεωρώ ότι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής νίκης το οφείλουμε στον κόσμο. Δεν σταμάτησε να τραγουδά για την ομάδα. Αν αυτή η ομάδα γίνει μία πόλη, μία καρδιά, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια