Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν δίκαιο και ο Γρoντής το έκανε πράξη!

Ο Ιστορικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γροντή στο 83' και γκολ του Λιούμη στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Νεάπολης και ...

Ο Ιστορικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γροντή στο 83' και γκολ του Λιούμη στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Νεάπολης και πήρε ένα χρυσό τρίποντο (2-0).

Οι κυανέρυθροι και στα 90 λεπτά του αγώνα είχαν έναν επιθετικό μονόλογο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε μονίμως άμυνα και δεν μπορούσε να βγει δευτερόλεπτο έξω από την περιοχή της.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως το γκολ της... λύτρωσης ήρθε από τον Γροντή στο 83ο λεπτό, με φοβερή εκτέλεση φάουλ. Στις καθυστερήσεις ο Λιούμης με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 2-0!

Πλεόν ο Πανιώνιος βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αγιο Νικόλαο

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκε με το... πόδι στο γκάζι, με στόχο το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα στο σκορ.

Η ομάδα της Νεάπολης είχε ως μοναδικό σκοπό να μην δεχτεί κάποιο γκολ, καθώς ήταν μονίμως σε θέση άμυνας και δεν μπόρουσε σε καμία περίπτωση να κρατήσει λίγο μπάλα.

Ο καταιγισμός φάσεων για τον Πανιώνιο ξεκίνησε στο 12' με τον Γκογκόσηξ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μπράγκου. Στο 22' το σουτ του Λιούμη πέρασε λίγο άουτ και στο 28' το καλό σουτ του Μπράγκου μπλόκαρε το αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 36' οι κυανέρυθροι έφτασαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Το ωραίο μονοκόματο σουτ του Κοντοέ, μετά από σέντρα του Μπρέγκου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης το κοντινό σουτ του Σταμάτη έδιωξε ο Γκογκόσης λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή της εστίας.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου αν και πίεζε συνεχώς, τελικά δεν κατάφερε να βρει το γκολ μέσα στα πρώτα 45 λεπτά.

Το ίδιο σκηνικό και στην "επανάληψη". Ενας Πανιώνιος συνεχώς στην επίθεση και τη Νεάπολη να κρατάει με... νύχια και με δόντια.

Στο 60' ο Νίκος Παντίδος έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, με τον Γκίνο να παίρνει την θέση του και τον Μπρέγκου να παίζει ως σέντερ μπακ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κοντοές πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ με εξωτερικό φάλτσο, όμως ξανά ο Γκογκόσης είπε "όχι".

Στο 66' ο Ζούλιας αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε.

Στο επόμενο λεπτό ακολούθησε διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Σταμάτη κόντραρε και εν συνεχεία το πλασέ στη κίνηση του Μούντριχα πέρασε άουτ.

Η κυανέρυθρη πίεση συνεχίστηκε και στο 75' ο Αργυρίου με ωραία ατομική ενέργεια απείλησε, όμως ο καλύτερος της Νεάπολης, ο τερματοφύλακας της, μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 83' ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Φοβερή απαυθείας εκτέλεση φάουλ του Γροντή, η μπάλα στην δεξιά γωνία της Νεάπολης και 1-0 ο Πανιώνιος!

Στο επόμενο λεπτό η προβολή του Αργυρίου πέρασε κόρνερ, μετά από επέμβαση του Γκογκόση και στο 85' η κεφαλιά του Λιούμη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 89' ο Σταμάτης έκανε το κοντινό πλασέ, η μπάλα όμως δεν το έκανε τη χάφη και σταμάτησε στο δοκάρι, στο επόμενο λεπτό το φοβερό μακρινό σουτ ξανά του Σταμάτη έδιωξε ο Γκογκόσης.

Στις καθυστερήσεις ο Λιουμης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και έγραψε το τελικό 2-0.

Καρέ-καρέ οι φάσεις του αγώνα

Α’ Ημίχρονο

10’ Πρώτη φάση του αγώνα για τον Πανιώνιο, ο Λάμψιας βρήκε τον Λιούμη στη περιοχή της Νεαπολής, αλλά ο τελευταίος άργησε και δεν τελείωσε σωστά την φάση.

12’ Σουτ πολύ καλό του Μπρέγκου για τον Πανιώνιο από το ύψος της περιοχής της Νεάπολης απομάκρυνε με δυσκολία ο Γκογκόσης στην αριστερή του γωνία.

16’ Σουτ του Λιούμη μέσα από την περιοχή της Νεάπολης μετά από κόντρες, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε στα σώματα των αμυνόμενων της κρητικής ομάδας.

22’ Ο Λιούμης μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Νεάπολης δεν πρόλαβε να σουτάρει και να σκοράρει.

26’ Σέντρα σουτ του Ζάχι η μπάλα πέρασε άουτ.

31’ Σουτ του αρχηγού του Πανιωνίου Κοντοέ η μπάλα μακριά από τα δοκάρια της Νεάπολης.

36’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να προηγηθεί, ο Ζάχι έκανε την σέντρα και το σουτ του Κοντοέ κατέληξε στο δοκάρι της Νεάπολης.

39’ Προσπάθεια του Λιούμη μπλόκαρε με ευκολία ο Γκογκόσης

Β’ Ημίχρονο

47’ Κεφαλιά του Λούμη μπλόκαρε ο Γκογκόσης

59’ Σεντρά του Γροντή κεφαλιά του Λιούμη η μπάλα άουτ.

61’ Φεύγει λόγο μυϊκών προβλημάτων ο Παντίδος και στη θέση του μπαίνει ο Γκίνο.
63’ Πάσα του Στμάτη σουτ του Κοντοέ μπλοκάρει ο Γκογκόσης.

66’ Κεφαλιά του Ζούλια μπλοκάρει ο Γκογκόσης

75’ Σουτ του Αργυρίου μπλοκάρει στη γωνία του ο Γκογκόσης.

83' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γροντή και ΓΚΟΟΟΟΛ!!!!!!!

84' Προβολή του Αργυρίου δύσκολα σε κόρνερ ο Γκογκόσης.

85' Ωραία κεφαλιά του Λιούμη η μπάλα ελάχιστα΄αουτ.

89' Κοντινό πλασέ του Σταμάτη, η μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Νεάπολης.

90' Φοβερό σουτ του Σταμάτη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκογκόσης.

90+' 2-0 με κοντινή προβολή του Λιούμη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καπούταγλης, Λάμψιας (54' Γροντής), Ζάχι (46' Διονέλλης), Παντίδος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου (61' λ.τρ. Γκίνο), Μούντριχας (69' Αργυρίου), Δρίτσας, Σταμάτης, Λιούμης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια