Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oμάδα και κερκίδα ανεβάζουν ρυθμούς!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Είναι από εκείνες τις στιγμές που θες να γράψεις κάτι αγωνιστικό για μία νίκη του Ιστορικού, όμως πρώτα στο μυαλό σου έρχεται η μαγική κυανέρυθρη κερκίδα που ζήσαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο. 

Ο Πανιώνιος νίκησε την τελευταία Ιεράπετρα.. Κι όμως η γεμάτη πάθος εξέδρα των Πανθήρων ήταν βγαλμένη από άλλες εποχές, από μεγάλα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ. Γιατί έγινε αυτό; Μα γιατί πλέον όσοι έρχονται στο γήπεδο καταλαβαίνουν καλά πως μόνο έτσι θα βρει ξανά τον δρόμο της η ομάδα. Με στήριξη, με ένταση, με ιαχές, με παθιασμένη εξέδρα! 

Η Θύρα 3 μάζεψε πολύ κόσμο τηρουμένων των αναλογιών, μα το βασικότερο μάζεψε κόσμο, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι και στα 90 λεπτά του αγώνα (και παραπάνω) δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα, στήνοντας το δικό τους κυανέρυθρο... πάρτι!

Μάλιστα, το νέο τους σύνθημα αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από όλους τους φίλους του Ιστορικού, οι οποίοι μόλις το έμαθαν το τραγουδούσαν και από τις Θύρες 4-5-6, ενώ συγκλονιστική ήταν η εικόνα στο φινάλε του αγώνα όπου άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγαν μπροστά στην "3" και μαζί με τον κόσμο έγιναν "ένα". Πανιώνια οικογένεια, τώρα πιο πολύ από ποτέ!

Πάμε και λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μαζί με την κερκίδα, ρυθμούς ανεβάζει και η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου κερδισε στο ρελαντί την αδυναμη ομάδα της Ιεράπετρας, όμως το σημαντικό (εκτός από το τρίποντο) είναι ότι πλέον βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, παίζει σωστό, ορθολογικό ποδόσφαιρο και αν βελτιώσει περισσότερο τις τελικές της ενέργειες, τότε σίγουρα θα φτάνει και πιο εύκολα στις νίκες, με λιγότερο άγχος.

Ο Γκίνο γίνεται πλέον σημαντικός για την ομάδα, ο Γκαλίτσιος με την εμπειρία του βοηθάει πολύ, ενώ ο Πίσπας ήταν σαν να μην έφυγε ούτε μια μέρα από τον Σύλλογο. Τρομερά ανεβασμένος ειναι ο Διονέλλης που οργώνει ασταμάτητα την αριστερή πτέρυγα. Η έκπληξή, όμως, ακούει στο όνομα "Αργυρίου". Ο "βενιαμίν" της ομάδας είναι ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης του Πανιωνίου, έχει φαντασία στο παιχνίδι του, δείχνει ότι ξέρει καντάρια μπάλα και συνεχώς γίνεται και καλύτερος. Με λίγο προσοχή, χωρίς να "καεί" ποδοσφαιρικά, ο 18χρονος είναι δεδομένο πως έχει να δώσει πάρα πολλά στον Ιστορικό στη συνέχεια. 
Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Άγιο Νικόλαο, στις 13 Φεβρουαρίου. Ένα ματς όπου είναι πολύ πιθανό ο Πανιώνιος να είναι πλήρης, να βρίσκονται στην διάθεσή του Σταυρακόπουλου όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με στόχο της ομάδας να είναι φυσικά το "διπλό", με το οποίο ουσιαστικά αφήνει εκτός διεκδίκησης ανόδου τον αντίπαλο του, έχοντας στη συνέχεια να δώσει "μάχη" με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Όμως, ένα-ένα,  τα ματς ξεχωριστά. Ξεκούραση τώρα μια εβδομάδα για ομάδα και κόσμο και σε δύο Κυριακές από τώρα θα είμαστε όλοι στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο, για μία ακόμα Πανιώνια νίκη!

"Έζησαααα...."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια