Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προλαβαίνει ο Κoντοές

Ο Ιστορικός μπορεί να άφησε δύο βαθμούς στην Σούδα στο ισόπαλο ματς με τον τοπικό Άρη, ωστόσο καλείται να κοιτάξει μπροστά

Ο Ιστορικός μπορεί να άφησε δύο βαθμούς στην Σούδα στο ισόπαλο ματς με τον τοπικό Άρη, ωστόσο καλείται να κοιτάξει μπροστά και πιο συγκεκριμένα τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Γιούχτα.

Το εν λόγω παιχνίδι θεωρείται αρκετά δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος είναι ανεβασμένος αγωνιστικά, διαθέτει ένα ρόστερ με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που έως τώρα έχει καταφέρει να πάρει "διπλό" στην έδρα του Αγίου Νικολάου.

Οι κυανέρυθροι πρέπει να παρπουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, να μειώσουν τις αδυναμίες τους, προκειμένου να επανέλθουν στις νίκες.

Στα αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Παντίδου, Κοντοέ και Σπάρταλη, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Μενσά.

Αντίθετα, Πίσπας και Γκαλίτσιος υπολογίζονται κανονικά από τον Έλληνα προπονητή και αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους φετινή εμφάνιση με την φανέλα του Πανιωνίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια