Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Δικαίωμα για 35 φιλάθλους στο ματς με τον Πιερικό!

Όπως ενημέρωσε το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου στο εντός έδρας ματς με τον Πιερικό (22/01) θα έχουν το δικαίωμα είσοδου μόλις 35 φίλαθλοι

Όπως ενημέρωσε το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου στο εντός έδρας ματς με τον Πιερικό (22/01) θα έχουν το δικαίωμα είσοδου μόλις 35 φίλαθλοι, μετά τις σχετικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

"Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Men's Pre-League Volleyball Clubs, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί τον Sfk Pierikos Volley, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 15:30.
*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ υπενθυμίζεο πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.
Έτσι, θεωρείται αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες για τους φίλους της ομάδας μας.
Έτσι, για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος, την ημέρα του αγώνα θα επιτραπεί η είσοδος σε μόλις τριάντα πέντε (35) άτομα. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας, ας επικοινωνήσει εκ των προτέρων μαζί μας.
*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα του Πιερικού, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.
*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»".

Δεν υπάρχουν σχόλια