Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι Πάνθηρες μαζεύουν παιχνίδια για παιδιά άπορων οικογενειών

Οι Πάνθηρες αποφάσισαν να κάνουν συλλογή παιχνιδιών για να τα παραδώσουν σε π αιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τ...

Οι Πάνθηρες αποφάσισαν να κάνουν συλλογή παιχνιδιών για να τα παραδώσουν σε παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους τα παρέχουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το ερχόμενο διήμερο θα βρεθούμε στα γήπεδα για να στηρίξουμε τις ομάδες μας.

Με το σκεπτικό πως οι αγώνες είναι στην έδρα μας και πως την επόμενη εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα, αποφασίσαμε ως Σύνδεσμος, να κάνουμε συλλογή παιχνιδιών για παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους τα παρέχουν.
Σκεφτήκαμε πως κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να στερείται της χαράς ενός δώρου, τέτοιες μέρες. Δυστυχώς όμως (η σκληρή πραγματικότητα) είναι ότι πολλά μικρούλια δεν θα ζήσουν αυτό το όμορφο συναίσθημα.
Η απόφαση λοιπόν ήταν να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας, του Συλλόγου, να φέρει παιχνίδια στους αγώνες. Εμείς, να τα συλλέξουμε και να τα πάμε πόρτα πόρτα, εκεί που ήδη έχουμε εντοπίσει εκείνους τους ανθρώπους με ανάγκη.
Τα παλιά αχρησιμοποίητα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων, τα παλιά παιχνίδια των δικών μας παιδιών ή και καινούρια σε κουτιά. Όπως και να’ ναι, είναι σίγουρο πως μπορούν να φέρουν την λάμψη στα μάτια των νέων τους κατόχων.
Νομίζουμε πως όσο το θέλουμε εμείς στους Πάνθηρες άλλο τόσο το θέλουν και όλοι στον Πανιώνιο!
Σας περιμένουμε με τα παιχνίδια σας :
• Το Σάββατο πριν τον αγώνα βόλεϊ (18:00) στις εισόδους του κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας».
• Την Κυριακή από 13:00 έως 15:00 στον Σύνδεσμό μας (οδός Αγίου Ανδρέου, Νέα Σμύρνη, ανάμεσα εισόδου κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας» και εισόδου Θυρών 2&3 του ποδοσφαιρικού γηπέδου).
• Την Τετάρτη από 20:00 έως 22:00 στον Σύνδεσμό μας (οδός Αγίου Ανδρέου, Νέα Σμύρνη, ανάμεσα εισόδου κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας» και εισόδου Θυρών 2&3 του ποδοσφαιρικού γηπέδου).
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.
Panthers Club 1983"



Δεν υπάρχουν σχόλια