Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ασσαργιωτάκης: «Όνειρo για εμάς το παιχνίδι με τον Πανιώνιο» (video)

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ήταν καλεσμένος της "Πανιώνιας Εκπομπής", στην Web TV του panionianea.gr.

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ήταν καλεσμένος της "Πανιώνιας Εκπομπής", στην Web TV του panionianea.gr.

Ο πρόεδρος του Πόρου, τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ιστορικός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στο ματς "γιορτή" της Κυριακης στην Κρήτη, ενώ έδωσε και τις ευχές του για άμεσα επιστροφή των κυανέρυθρων εκεί που ανήκουν.

Διαβάστε αποσπάσματα από τα όσα είπε για τον Ιστορικό: 

"Τιμή μου να μιλάω μαζί σας. Περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όλο το προάστιο εδώ ζει γι' αυτό το ματς. Ποιος θα φανταζόταν ότι μία μέρα, εμείς εδώ η μικρή ομαδούλα του Πόρο που έχει εννέα χρόνια ιστορία, θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ιστορικά ομάδα στην Ελλάδα. Μία ομάδα που έχε ιδρυθεί το 1890. Είναι τιμή. Αυτή η ομάδα έχει γνωρίσει όλη την ιστορία της μοντέρνας Ελλάδας και εμείς μικρή συνοικία του Ηρακλείου θα παίξουμε με τον Πανιώνιο. Μπορούσαμε να ζήσουμε καλύτερο όνειρο; Είναι η μεγαλύτερη μέρα και μεγαλύτερη στιγμή της μικρής ιστορίας της ομάδας μας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το αποτέλεσμα. Ένα τεράστιος σεβασμός για εσάς. Θα σας φιλοξενήσουμε κρητικά, όμορφα. Είστε τεράστια ομάδα".

"Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του και στο τέλος θα κόψει πρώτος το νήμα. Δεν είναι για να σας χαϊδέψω τα αυτιά. Δεν αρκεί μόνο το όνομα, αλλά εχω δει όλες τις ομάδες, ο Πανιώνιος έχει ομάδα με νέα παιδιά, με ταχύτητα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Είναι το φαβορί για την πρωτιά. Όσοι έρθουν από τον Πανιώνιο την Κυριακή θα τους αγκαλιάσουμε και θα είμαστε όλοι μαζί στην κερκίδα. Για εμάς είναι γιορτή αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που αξίζει, δεν είναι για τις μικρές κατηγορίες. Από καρδιάς σας το εύχομαι να ανεβείτε γρήγορα".

Δείτε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντεξη του Γιάννη Ασσαργιωτάκη στην Πανιώνια Εκπομπή (από το 21:55 του βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια