Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea.gr TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή (04/11/21)

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (04/11/21). 

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr (04/11/21). 

Ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος ήταν για άλλη μία φορά στην θέση τους και μίλησαν για όλη την Πανιώνια Επικαιρότητα. Όλο το ρεπορτάζ και συζήτηση για τον ποδοσφαιρικό & μπασκετικό Πανιώνιο, αλλά και για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ιστορικού. 

Στον αέρα της εκπομπής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Τάκης Γκίκας, ο οποίος "τρέχει" όλα αυτά τα χρόνια με τεράστια επιτυχία την αιμοδοσία των Πανθήρων, ενώ εν συνεχεία συνδεθήκαμε ζωντανά με την Κρήτη, όπου είχαμε μία πολύ όμορφη συνομιλία με τον Αντώνη Σαριδάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν στην περιγραφή των δύο πρώτων εκτός έδρας αγώνων του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με Γιούχτα και Αναγέννηση Ιεράπετρας και ο επαγγελματισμός του αλλά και ο σεβασμός που έδειξε στον Ιστορικό δεν πέρασε απαρατήρητος από τον κόσμο του συλλόγου. Στην συνομιλία μας προστέθηκε και ο καλός φίλος και επίσης δημοσιογράφος Ευάνθης Γκόγκουλης.

Φυσικά οι κυανέρυθροι τηλεθεατές είχαν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή με τα μηνύματα, τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους.

Δείτε την Live Πανιώνια Εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια