Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε...

Ο Πανιώνιος πάλεψε έως το φινάλε στο ντέρμπι με την Μεγαρίδα, όμως τελικά ηττήθηκε με 79-85 στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας.  Η ομάδα του Μπιτζά...

Ο Πανιώνιος πάλεψε έως το φινάλε στο ντέρμπι με την Μεγαρίδα, όμως τελικά ηττήθηκε με 79-85 στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας. 

Η ομάδα του Μπιτζάνη ήταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στην τελευταία περίοδο έκανε την αντεπίθεση της, πέρασε πέρασε μπροστά και στο σκορ. Κάπου εκει όμως κάποια φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών έδωσαν τον... αέρα στην ομάδα των Μεγάρων, η οποία πήρε τελικά τη νίκη. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Μεγαρίδα είχε το προβάδισμα στο σκορ, με τον Πανιώνιο να είναι σχετικά κοντά, προσπαθώντας να μην "χαθεί" από την διαφορά. Σκορ ημιχρόνου 38-46.

Στο δεύτερο 20λεπτο του αγώνα ο Πανιώνιος με τους Κυρίτση και Μίχαλο επιθετικά να είναι δραστήριοι προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του και τα κατάφερε να ροκανίσει την διαφορά. 

Τελικά αν και ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει ακόμα και το προβάδισμα, τελικά ηττήθηκε με 79-85.

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και η αλήθεια είναι πως κάποια σφυρίγματα υπερ των φιλοξενούμενων δεν είχαν καμία λογική...

Ημίχρονο: 38-46 

Τελικό: 79-85

Δεν υπάρχουν σχόλια