Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη για τον Ιστoρικό!

Μία πολύ σημαντική και παράλληλα πολύ αγχωτική νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Κυριακής (21/11), που επικράτησε με 4-2 του Ατσαλέν...

Μία πολύ σημαντική και παράλληλα πολύ αγχωτική νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Κυριακής (21/11), που επικράτησε με 4-2 του Ατσαλένιου, για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν συνολικά καλύτερη από τον αντίπαλο της, όμως οι αμυντικές αδράνειες έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Κρήτης να σκοράρει δύο φορες και να φτάσει κοντά στον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρωταγωνιστής για τον Ιστορικό ο Δρίτσας που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Νταλακούρας και Αργυρίου.

Πλέον, ο Πανιώνιπς μετράει 9 βαθμούς, με 3 νίκες σε 4 παιχνίδια, έχοντας ένα ματς λιγότερο λόγω της αναβολής με τον Αλμυρό. Παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.
 
Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ στο 7’, όταν ο Λιούμης επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή του Ατσαλένιου με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαγκόζη.

Στο 15’ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή του ΠΟΑ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η υπεροχή του Πανιωνίου καρποφόρησε στο 23’ όταν ο Γροντής εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Γιαγκόζη πήρε την μπάλα βρήκε όμορφα τον Λιούμη, εκείνος με την σειρά του τον Νταλακούρα, ο οποίος μέσα από την περιοχή του Ατσαλένιου δεν δυσκολεύτηκε ν’ ανοίξει το σκορ για τον Πανιώνιο.

Η απάντηση του Ατσαλένιου ήρθε άμεσα, καθώς στο 25’ η ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση «νίκησε» τον Σταματόπουλο φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε δημιούργησε κάποιες φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και το 1-1 ήταν το σκορ στις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα από τον Ατσαλένιο και κατέφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 53’ όταν ο Διονέλλης βρήκε τέλεια τον Δρίτσα στην περιοχή των Κρητικών και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στον Ιστορικό.

Η συνέχερια βρήκε τον Ιστορικό να ψάχνει και τρίτο τέρμα και στο 60' λίγο έλειψε να το πετύχει, όταν το σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπρέγκου απείλησε εκ νέου με όμορφη εκτέλεση φάουλ, όμως ο Γιαγκόζης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 70' ήρθε η φάση που... πάγωσε τη Νέα Σμύρνη. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο ο Καϊμακαμούδης με κοντινή προβολή έπιασε στον ύπνο την κυανέρυθρη άμυνα και ισοφάρισε σε 2-2.

Η ομάδα του Κοροπούλη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 80' κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Γροντής από τα δεξιά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δρίτσας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με άψογη κεφαλιά έκανε το 3-2.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αργυρίου αφού έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Δρίτσα, με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το τελικό 4-2.

Καρέ-καρέ οι φάσεις

Πρώτο Ημίχρονο

7’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ν’ ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ του Λιούμη μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι του Γιαγκόζη.

14’ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Ατσαλένιου στη θέση του τραυματία Σένκα ο Νίκολι

15’ σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή του Ατσαλένιου λίγο έξω από την εστία του Γιαγκόζη η μπάλα.

23’ Γκολ για τον Πανιώνιο ο Γροντής εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Γιαγκόζη βρήκε τον Λιούμη, ο οποίος τροφοδότησε στην περιοχή του Ατσαλένιου τον Νταλακούρα, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

25’ Γκολ για τον Ατσαλένιο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα.

35’ Από λάθος απομάκρυνση ποδοσφαιριστή του Ατσαλένιου η μπάλα παραλίγο να καταλήξει στα δύκτια του Γιαγκόζη.

40’ Ο Γροντής μέσα από την περιοχή του Ατσαλένιου δεν μπορεί να πλασάρει καλά και η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των αντιπάλων.

45’ Ο Νταλακούρας επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής του ΠΟΑ η μπάλα κατέληξε άουτ. Ίσως έπρεπε να την δώσει καλύτερα στο Γρόντη που ήταν σε ποιο πλεονεκτική θέση στη περιοχή του Ατσαλένιου.

Δεύτερο Ημίχρονο

47’ Κεφαλιά του Ζούλια μετά από φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Ατσαλένιου.

49’ Σουτ του Λιούμη έξω από την περιοχή του Ατσαλένιου λίγο έξω από την εστία του Γιαγκόζη η μπάλα.

53’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Διονέλλης γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στον Ιερόθεο Δρίτσα, ο οποίος με εκπληκτικό τελείωμα «νίκησε» τον Γαγκόζη δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Ιστορικό.

60’ Όμορφη προσπάθεια του Γροντή, ωραίο σουτ λίγο έξω από τα δοκάρια του Γιαγκόζη

62’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου ο Γιαγκόζης απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ.

70' Σέντρα από τα δεξιά για τον Ατσαλένιο, ο Καϊμακαμούδης με κοντινή προβολή ισοφαρίζει σε 2-2.

80' Γκολ για τον Ιστορικό. Κόρνερ του Γροντή, άψογη κεφαλιά του Δρίτσα και 3-2.

90' Ο Αργυρίου βγήκε στην αντεπίθεση, έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Δρίτσα και με πλασέ έκανε το 4-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας (85' Καραβίδας), Διονέλλης, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (69' Μίχος), Δρίτσας, Λιούμης (69' Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (87' Αργυρίου).

Ατσαλένιος (Ανέστης Αναστασιάδης) Γιαγκόζης, Σαβουιδάκης, Μασουέρο, Γιαλυτάκης, Τσιρούδης (57’ Κοντός), Σένκα (14’ Νίκολι) , Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Αννιτσάκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια