Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, κoιτάμε μπροστά»

Τις ευθύνες που του αναλογούν για την κακή εμφάνιση και την ήττα του Πανιωνίου από τον Άγιο Νικόλαο αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κοροπούλης. 

Τις ευθύνες που του αναλογούν για την κακή εμφάνιση και την ήττα του Πανιωνίου από τον Άγιο Νικόλαο αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κοροπούλης. 

Ο τεχνικός του Ιστορικού, με δήλωση του, αναφέρει επίσης -μεταξύ άλλων- πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν θα αποπροσανατολισει την ομάδα από τον στόχο της .

Αναλυτικά όσα είπε ο coach των κυανέρυθρων:

"Αυτή η ομάδα, αυτά τα παιδιά, έχουν κερδίσει με τη δουλειά τους και το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν δύο χρόνια τώρα τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Μια άσχημη εμφάνιση και ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί και δεν θα μας αποπροσανατολισει από το στόχο μας. 

Όταν λέμε, ότι κοιτάμε μπροστά και μακρυά το υποστηρίζουμε, τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Άλλωστε το ίδιο το DNA του Συλλόγου μας πρεσβεύει στα άσχημα να δυναμώνουμε περισσότερο. 

Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες που μου αναλογούν, ζητώντας συγγνώμη από το υγιές κομμάτι του κόσμου του Πανιωνίου, γιατί αυτό που παρουσιάστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα απείχε από τις προσδοκίες του για αυτή την ομάδα, για αυτά τα παιδιά. 

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, γεμάτος δυσκολίες και εμπόδια. Όλοι μαζί ενωμένοι θα επαναφέρουμε το χαμόγελο και την περηφάνια για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα."

1 σχόλιο

  1. Πολυ σωστά μίλησε ο Κόουτς ,κοιτάμε Μπροστά και δεν μας πτοεί ενα άσχημο αποτελεσμα ! Ο Στόχος μας θα έρθει αρκεί να κοιτάμε ψηλά ! Ιστορικός και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή