Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολλά τα πρoβλήματα τραυματισμών...

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και δυστυχώς κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. 

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και δυστυχώς κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. 

Η ήττα από τον Άγιο Νικόλαο "πόνεσε" τους κυανέρυθρους, κυρίως γιατί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η εμφάνιση της ομάδας ήταν ήταν κακή, αλλά και επειδή η ήττα ήρθε από την ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την πρωτιά ως το τέλος. 

Στα άσχημα όμως δεν είναι μόνο το κακό αποτέλεσμα, αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο βασικός στόπερ Ζούλιας έλειψε από το κυριακάτικο ματς, καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ιεράπετρα. 

Επίσης, στο ματς με τον Άγιο Νικόλαο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μούντριχας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα χάσει το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό. 

Αν υπολογίσουμε και τους Ξυγκόρο, Σπάρταλη και Καλομοίρη που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι ακόμα έτοιμοι να επιστρέψουν, καταλαβαίνει κανείς πως ο Δημήτρης Κοροπούλης έχει να διαχειριστεί και την ψυχολογική κατάσταση των παικτών του μετά την ήττα, αλλά τις πολλές και σημαντικές απουσίες.

Όπως και να έχει, οι κυανέρυθροι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα της Κυριακής, να διορθώσουν τα πολλά και πρωτόγνωρα για τους ίδιους λάθη που έγιναν και να κοιτάξουν την συνέχεια, δείχνοντας ξανά τα πολλά καλά αγωνίστηκαν στοιχεία που έχουν!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια